Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Åsbro frikyrkoförsamling
Tjänstegrad: 50-60 %

Titel: Pastor
Område/ort: Åsbro

Vill du arbeta i en varm, glad och aktiv församling?

Varför inte söka tjänsten som pastor i Åsbro Frikyrkoförsamling? Vi är en församling på ca 70 medlemmar som samlas i Tallbackskyrkan. Församlingen tillhör Equmeniakyrkan och Evangeliska Frikyrkan.

Vi har under senare år arbetat med församlingsutveckling i både kontakter med människor i samhället, och växande i tro. Vi arbetar nu utåtriktat med bland annat scout, tonår och soppluncher. Gudstjänsterna har utvecklats med barnkyrka och samtalsgudstjänster, och några livsnära smågrupper har startat.

Vi söker en pastor inom EFK eller Equmeniakyrkan som vill arbeta hos oss. Du kommer arbeta med gudstjänster och andra pastorala uppgifter, och samordning av verksamheten. Församlingsledningen sker i samverkan med styrelsen och en pastoral ledningsgrupp. Vi vill gärna att du arbetar med tonår. Tjänsten är på 50-60 %.

Åsbro ligger fyra mil från Örebro med goda pendlingsmöjligheter. Det är en aktiv bygd med möjlighet till trevliga boenden och bra arbete.

Hör av dig så berättar vi mer. Kontakta då Fredrik Wernheden, ordförande, på telefon 070-4806139 eller e-post: fredrik.wernheden@gmail.com.