Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 80-100 %

Titel: Programledare till Internationella programmet
Område/ort: Örebro

Ytterligare en programledare till Internationella programmet

Evangeliska Frikyrkan (EFK) söker en person som ska komplettera ledningsfunktionen för det Internationella programmet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår nuvarande programledare för det Internationella programmet som idag består av ca 80 personer i utlandstjänst och 4 personer på kontoret i Örebro. Totalt har EFK arbete i ett 40-tal länder i samarbete med ett 80-tal olika partners. Vi söker dig som gillar att arbeta i en föränderlig miljö och har en dokumenterad erfarenhet av att leda i administrativt utmanande sammanhang.

Ditt uppdrag kommer vara att arbeta strategiskt och utveckla verksamheten och processer inom Internationella programmet tillsammans med vår nuvarande programledare.

Vi vill att du har:

  • Relevant utbildning inom t.ex. ekonomi/administration/personal, statskunskap.
  • Erfarenhet av att arbeta i en internationell verksamhet/ideell organisation,
  • Erfarenhet av egen utlandsstationering/missionsuppdrag
  • God samarbetsförmåga
  • Mycket god administrativ förmåga
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Vi vill också att du delar EFKs visioner, värderingar och missionssyn.

För att lyckas i ditt arbete behöver du trivas med att arbeta med övergripande frågor, driva och utveckla processer, se helhetsperspektivet och identifiera behov och komma med lösningar. Samtidigt kommer du arbeta operativt med exempelvis löpande dokumentation, personalfrågor och kontakter med församlingsrörelsen. Du har en styrka i att bygga förtroendefulla relationer och utveckla både verksamheter och människor. Du är en duktig kommunikatör och du arbetar strukturerat och med framförhållning.

Vi erbjuder dig en utvecklande och varierande tjänst. Anställningen är på 80-100 % med placering i Örebro. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer, kontakta tf missionsdirektor Bernth-Åke Ottosson, bernth-ake.ottosson@efk.se 070-370 00 43.

Facklig representant: Rune Jonsson, rune.jonsson@efk.se, 019-167600.

CV och personligt brev skickas per e-post till bernth-ake.ottosson@efk.se senast den 15 augusti 2017. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk mångfald.