Typ av tjänst: Närstående organisation
Arbetsgivare: Kristen Samverkan Mellansverige
Tjänstegrad: Heltid

Titel: Verksamhetschef
Område/ort: Vingåker/Läppe

Verksamhetschef till Hjälmargården

Om oss

Hjälmargården ägs sedan 1962 av Kristen Samverkan Mellansverige (KSM) som är en region inom Evangeliska Frikyrkan (EFK). KSM består av drygt 70 församlingar i Mellansverige och arrangerar årligen läger för cirka 2500 personer. De församlingar som tillhör Evangeliska Frikyrkan i Mellansverige tillhör automatiskt KSM, men även andra församlingar kan bli medlemmar.

Hjälmargården har ett unikt läge både geografiskt och verksamhetsmässigt. Gården finns till för att skapa en plats för familjer, unga och gamla att växa på som lärjungar till Jesus Kristus. Vårt mål är att bli en av de finaste och mest välskötta gårdarna i landet. Hjälmargården driver sedan ett par år tillbaka Läppebadets camping med cirka 120 campingplatser.

Hjälmargården är också en konferensgård som erbjuder kommuner, företag, föreningar och församlingar att arrangera såväl dags- som dygnskonferenser i olika former. Vi välkomna även turister och andra besökare.

Arbetsuppgifter

Fokus för dig som verksamhetschef är att få Hjälmargårdens konferensverksamhet lönsam. Ditt uppdrag kommer vara att arbeta strategiskt med att utveckla verksamheten och processer tillsammans med styrelsen och personalen. Framför allt kommer du att vara operativt ansvarig för den dagliga verksamheten – en verksamhet som har en tydlig högsäsong som kräver hög närvaro under sommarmånaderna. Målet är att ditt uppdrag kommer att gå från att vara operativt till att bli mer övergripande ju mer lönsam de olika delarna i verksamheten blir.

För att lyckas i ditt arbete behöver du trivas med att arbeta med övergripande frågor men också kunna ta tag i enkla praktiska utmaningar. Du ska driva och utveckla processer, se helhetsperspektiv, identifiera behov och komma med lösningar. Samtidigt kommer du att arbeta operativt med exempelvis marknadsföring för att se till att vår nyrenoverade konferensanläggning får hög beläggning. Övergripande personalstrategi och praktisk handledning i personalfrågor och kontakter med församlingar, kommuner och myndigheter tillhör även uppdraget. Som stöd för dig finns kollegor som arbetar med ekonomi och bokning.

Kvalifikationer

Vi vill att du har:
•kunskap och erfarenheter av ekonomi på övergripande nivå
•kunskap och erfarenheter av att arbeta med marknadsföring och konferensbokning
•erfarenhet av personalrekrytering
•en personlighet som ser möjligheterna istället för hindren.

Vi vill också att du bekänner dig till den kristna tron.

Du har en styrka i att bygga förtroendefulla relationer och att utveckla både verksamheter och människor. Du är en duktig kommunikatör och du arbetar strukturerat och med framförhållning.

Anställning

Vi erbjuder dig en utvecklande och varierande tjänst. Anställningen är på 100% med placering på Hjälmargården, Läppe, Vingåkers kommun. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. CV och personligt brev samt löneanspråk skickar du per e-post till magnus@hjalmargarden.se senast den 15 september 2017. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan.

Kontakt

Vill du veta mer? Kontakta Hjälmargårdens ordförande Magnus Lagergren.
E-post: magnus@hjalmargarden.se
Telefon: 070-29 66 171