Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 50 % + 50 %

Titel: Projekthandläggare förInternationella Programmet och handläggare förStepOut
Område/ort: Örebro

Projekthandläggare för Internationella Programmet och handläggare för StepOut

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 34 000 medlemmar. Organisationen har cirka 200 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Den internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa/Mellanöstern och Latinamerika. EFK har fyra fokusområden i det internationella arbetet: Församlingsbyggande; Barns Rättigheter; Hållbar Försörjning och Människohandel. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

Projekthandläggare

EFK söker en vikarierande projekthandläggare för vårt internationella program. I rollen som projekthandläggare koordinerar och samordnar du internationella projekt, i arbetet ingår kommunikation med givare, stöd till våra regionkontor i frågor om projekthandläggning samt kvalitetsuppföljning hos våra lokala partners.

Vi ser att du är en person som har lätt att arbeta i team, tar egna initiativ, och kan driva processer framåt. Du har lätt att få en överblick, är handlingskraftig, kreativ och lösningsorienterad.. Nyfikenhet och en vilja att lära sig nya saker ser vi som viktiga egenskaper

Kvalifikationer

  • Relevant högskoleutbildning
  • Erfarenhet av projekthantering
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av missionsarbete och utvecklingsarbete

Tjänsten är ett vikariat på 50 % fram till 2017-05-30 men med möjlighet till förlängning. Placering på vårt Sverigekontor i Örebro. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansök senast 2017-12-22.

Handläggare för StepOut

Som handläggare för StepOut kommer du att ansvara för praktikantprogrammet i hela dess cykel från rekrytering, antagande, förberedelse, kontakt i fält, hemkomst och informationsarbetet i Sverige. Du kommer även att ansvara för nätverkande med andra inom rörelsen som sänder unga i korttidsmission.

Vi ser att du är en person som har förmåga att driva ett arbete med mycket eget ansvar. Du har lätt att relatera till olika människor från många olika kulturer och sammanhang. Du är handlingskraftig, kreativ och strukturerad.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av missionsarbete
  • Erfarenhet av arbete med ungdomar
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av att arbeta med projekt eller förståelse för arbete med utvecklingsfrågor
  • Erfarenhet av handläggning samt samordning av projekt och utbildningar

Tjänsten är ett vikariat på 50% fram till 2018-08-30 med placering i Örebro. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansök senast 2017-12-22.

För rätt person går tjänsterna att kombinera.

Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor. Vi vill att du delar EFKs visioner och värderingar.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till Thorine Arenius, thorine.arenius@efk.se

Frågor gällande:

Facklig representant Vision , Rune Jonsson 019-167600