Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 60 %

Titel: Projektledare för Frizon
Område/ort: Örebro

Projektledare för Frizon

Vill du vara med och leda Sveriges skönaste festival?

Evangeliska frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 34 000 medlemmar. Organisationen har cirka 200 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

EFK söker en projektledare till Sverigekontoret i Örebro. Som projektledare ingår du i Team Event som idag består av fyra anställda. Ditt uppdrag kommer vara att arbeta operativt med att projektleda festivalen Frizon. Projektledningen innebär bland annat att leda processen; strukturera program och innehåll; sköta festivalens kommunikation; ansvara för upphandlingar och kontraktsskrivning med olika parter och samarbetspartner; rekrytera ideell arbetskraft; arbetsleda och ha kontakt med ideella och medverkande.

Vi söker dig som

  • har erfarenhet från arbete med olika event eller liknande erfarenhet.
  • har erfarenhet från att planera, organisera och leda större projekt, erfarenhet från arbetsledning av ideella personer.
  • har erfarenhet från utvärdering och projektredovisning.
  • har erfarenhet av och god kunskap om ekonomi och budgethantering
  • har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

För att lyckas i ditt arbete behöver du trivas med att arbeta med såväl detaljer som att driva och utveckla processer. Du är noggrann, strukturerad och har framförhållning. Du kan arbeta både självständigt och i grupp och arbeta efter givna direktiv från bland annat ledningsgrupp.

Vi vill att du delar EFKs vision och värdegrund, det är meriterande med god förankring i EFK som rörelse. Vill också att du delar vår längtan att festivalen Frizon ska få fortsätta vara en plats som gör Jesus känd och utrustar unga.

Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning, och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor.

Tjänsten är ett vikariat på 60% då nuvarande projektledare kommer vara tjänstledig till 2018-09-30 Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till Robin Nordahl, robin.nordahl@efk.se

Ansök senast 2017-12-15.

Frågor gällande:

Facklig representant Vision: Rune Jonsson, rune.jonsson@efk.se , 019-16 76 00 .