Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Kristinakyrkan i Lindesberg
Tjänstegrad: 50 %

Titel: Barn- och ungdomsledare
Område/ort: Lindesberg

Barn- och ungdomsledare 50 %

Kristinakyrkan är en församling i Lindesberg med nästan 200 medlemmar. Församlingens medlemmar är spridda i alla åldrar och församlingen har en stark internationell prägel med över hälften av medlemmarna ursprungligen från länder utanför Europa.

Vi söker nu en vikarierande ungdomsledare som vill jobba halvtid hos oss under våren och med möjlighet till förlängning. Huvudsakliga uppgifter är att hålla i ungdomssamlingen ”Underground” på fredagar, ansvara för söndagsskolan och ytterligare en barn-/ungdomssamling på tisdagkvällar som du får vara med och utforma utifrån dina intressen och vad du brinner för.

På fredagarna träffas ett gäng ungdomar i åldrarna 13-20+ för andakt, olika aktiviteter och lovsångskvällar. Detta får du vara med och utforma tillsammans med stödledare.

Söndagsskola har vi ungefär tre gånger i månaden och de barn som är med är mellan 5 och 13 år. Dina uppgifter där blir att planera och hålla i detta tillsammans med övriga ledare som hjälper till under samlingarna. Vi använder oss av materialet ”Skatten”. Utöver detta har vi Tillsammansgudstjänst en gång varje månad där barnen är med.

Den tredje samlingen i veckan, på tisdagkvällar, har tidigare varit en scoutgrupp men är just nu vilande på grund av brist på scoutledare. Vi vill väcka upp denna grupp igen, inte nödvändigtvis som en scoutgrupp utan den kan utformas tillsammans med dig utifrån dina tankar och intressen.

Kristinakyrkan är belägen ett stenkast från buss- och järnvägsstationen med goda möjligheter för dig som vill resa från exempelvis Örebro.

Vi söker en person som har vana och erfarenhet av en församlings barn- och ungdomsarbete. Vi ser gärna att du som söker har studerat (eller kanske studerar) vid en bibelskola, men detta är inte nödvändigt. Personlig lämplighet är av stor vikt.

Ansökningar prövas löpande.

Kontaktpersoner:
Pastor David Fiske: 070-597 12 66, david@kristinakyrkan.se
Ordförande Per Henriksson: 070-558 15 20