Typ av tjänst: Ge för livet Second hand & andra EFK-organisationer
Arbetsgivare: Saronkyrkan Second Hand
Tjänstegrad: 100 %

Titel: Arbetsledare
Område/ort: Göteborg

Arbetsledare Second Hand

SARONKYRKAN SECOND HAND SÖKER VIKARIERANDE ARBETSLEDARE 100 %
Saronkyrkan Second Hand har i snart 35 år arbetat för att ge människor i Göteborg och världen bättre förutsättningar för ett värdigt liv och samtidigt bidra till ett miljömässigt hållbart samhälle genom återanvändning av resurser. Hos oss möts göteborgare för att fynda möbler, kläder och mycket mer.

Vi söker nu en vikarierande arbetsledare som vill vara med och utveckla Saronkyrkan Second Hand till att bli en av Göteborgs mest attraktiva second hand-butiker. Tjänsten är ett föräldravikariat på 100% under 10 månader med start under våren 2018.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Driva det löpande praktiska arbetet i butiken, framförallt på möbelavdelningen, lager och lastbilen.
Försäljningsansvarig
Arbetsleda ca 20 dagpersonal
Butikens ledning består av butikschef och tre arbetsledare. En viktig förutsättning för att verksamheten ska fungera är de drygt 120 volontärer som varje vecka är med på försäljningar, prismärker, bidrar med sina specialkunskaper etc. En majoritet av volontärerna är medlemmar i Saronförsamlingen.

I tjänsten ingår arbete med butikens färdigställande på veckobasis samt att optimera avdelningarna för god försäljning och en attraktiv butiksmiljö. Du kommer ha ansvar för möbelavdelningen, lager och lastbilen och vara försäljningsansvarig ett par tillfällen i månaden.

Dagpersonalen arbetar ofta kortare perioder och du ansvarar för att introducera nya medarbetare. Du arbetsleder människor med olika förutsättningar och arbetsförmåga.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att leda andra människor
  • Trivs med praktiskt arbete samt är driven, ansvarsfull och serviceinriktad
  • Har körkort och kan köra lastbilen (endast vanligt b-körkort krävs) samt kunna lyfta möbler
  • Är strukturerad och kan hantera växlande förutsättningar från dag till dag vad gäller personal och prioritering av arbetsuppgifter
  • Har eftergymnasial utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet

För mer information om tjänsterna, kontakta butikschef Anna-Lotta Karlsson, 031-741 12 13.

Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV, till anna-lotta.karlsson@saron.se. Märk din ansökan med ”Arbetsledare”.

Vi behandlar ansökningarna löpande. Tillträde: april 2018.