Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 75 %

Titel: Kommunikatör med inriktning grafisk formgivning
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan söker kommunikatör inriktning grafisk formgivning

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 34 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa/Mellanöstern och Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

Vikarierande kommunikatör 75 %

EFK söker en kommunikatör till Sverigekontoret i Örebro. Som kommunikatör ingår du i Team Kommunikation som består av tre kommunikatörer. Du kommer att arbeta som formgivare för EFKs löpande publikationer samt arbeta med grafisk formgivning och idéarbete för enheter knutna till EFK. I arbetet ingår att skriva kortare och längre texter för olika publikationer och ansvara för kommunikation i sociala medier.

För att passa i rollen behöver du vara bra på att ta initiativ, van att driva processer framåt, vara lyhörd och trivas att arbeta i ett högt tempo. Vi ser att du är en person som har lätt att arbeta både i team och självständigt. Vi tror även att du som söker har en förmåga att skapa innehåll som berör.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av sociala medier för företag eller förening
  • Erfarenhet av grafisk formgivning och produktion, goda kunskaper i InDesign, Photoshop och Illustrator.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig i skrift.
  • Goda kunskaper i engelska

Meriterande

  • Högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Erfarenhet av fotografering
  • Erfarenhet av att filma och jobba med videoredigering

Tjänsten är på 75 % och är ett vikariat till och med 2018-09-30. Placering på Sverigekontoret i Örebro. Tillträde snarast.

Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor. Vi vill att du delar EFKs vision och värderingar.

Ansök senast 2018-03-31, men vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@efk.se

Vid frågor, kontakta: