Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Godegårds Baptistförsamling
Tjänstegrad: Deltid

Titel: Pastor / medarbetare
Område/ort: Godegård i Motala kommun

Godegårds Baptistförsamling söker Pastor / medarbetare på deltid

Godegårds Baptistförsamling en landsortsförsamling som består av drygt 60 medlemmar, vi är anslutna till Evangeliska Frikyrkan och bedriver vår verksamhet i Salemkyrkan. Den ligger mitt i Godegårds samhälle, som har ca 200 innevånare och det bor ca 700 personer i det som räknas till Godegårds församling.

Vi vill vara en öppen kyrka och vara en naturlig del av samhället och ha bra kontakt med föreningar, grannförsamlingar och Svenska kyrkan. Vi är en del av Godegårds Bygderådlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som samlar alla föreningar och kyrkor under sitt paraply.

För vår nya medarbetare blir det en uppgift att fånga upp och stötta nya initiativ och även själv vara en drivande, inspirerande och kreativ kraft. Arbetet med barn och ungdomar och läger är viktigt för oss och något vi vill prioritera. Läs gärna mer om oss på vår hemsida!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tjänsten vill vi utforma tillsammans med och utifrån dig och den du är. Det viktigaste för oss är vem du är och vad du brinner för. Sista ansökningsdag är 31 maj 2018. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner: Magnus Hellqvist 070-606 32 82 eller Birgitta Karlsson 070-771 64 93

Skicka ansökan helst via e-post till salem.godegard@kyrktorget.net eller som post till Salemkyrkan Godegårdsvägen 29, 591 98 MOTALA