Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Ulriksbergskyrkan
Tjänstegrad: Enligt överenskommelse

Titel: Musikledare
Område/ort: Växjö

Ulriksbergskyrkan i Växjö söker Musikledare

Ulriksbergskyrkan i Växjö har förmånen att få vara en växande mångfacetterad församling med ca 660 medlemmar. Vi har under 25 år byggt och utvecklat en egen kultur efter ett samgående mellan två församlingar från samfunden Pingst och Evangeliska Frikyrkan. Vår framtidstro och längtan att nå ut till invånarna i Växjö, samt att utveckla vårt gudstjänstliv gör att vi nu behöver förstärka vårt team med en

Musikledare

Som musikledare hos oss kommer du i första hand att arbeta med att organisera och leda musiklivet i våra gudstjänster, där du också själv ska kunna leda lovsång. I din roll ingår även att hjälpa människor att komma i funktion och hjälpa dem att utvecklas och växa i sina gåvor.

Att visionera och utveckla vårt musikliv kommer också vara en del av tjänsten. Vi vill att du har ett öppet sinne för att skapa ett helhetstänk i gudstjänsterna, där även andra kreativa uttryck finns med. Tjänsten kommer också innehålla en del administration.

För att du ska vara rätt person för tjänsten och trivas med det du gör tror vi att du har dokumenterad ledarerfarenhet och en bred kunskap inom musik. Att vara utbildad inom ett eller båda av dessa områden ser vi som ett plus men inte ett krav. Vi ser också vikten av att du ska kunna spela minst ett ackordinstrument.

Du ska vara en överlåten Jesusefterföljare, ha god samarbetsförmåga, vara relationsskapande och gilla att tänka i nya banor.

Tjänstgöringsgrad och lön efter överenskommelse.

Skicka din ansökan till rekrytering@ulriksbergskyrkan.se senast den 29 april, urval sker löpande. I samband med din skriftliga ansökan vill vi även att du skickar in ett musikprov som en mp3-fil. Gärna på olika musikstilar där du både visar prov på ett ackordinstrument och sång.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontoret på 0470-711371.