Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 15 %

Titel: Lokalvårdare
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan (EFK) söker en lokalvårdare till sitt Sverigekontor

På EFKs Sverigekontor i Örebro samordnas församlingarnas gemensamma arbete och är även platsen för de administrativa stödet såsom ekonomi, kommunikation och insamling. Vi söker nu en person för att städa våra lokaler varje vecka.

Lokalvårdstjänsten omfattar

Rengöring av samtliga lokaler på Sverigekontoret som omfattar kontorsrum, sammanträdesrum kök, wc samt trapphus. Rengöring sker huvudsakligen via dammtorkning, golvmoppning och viss dammsugning. Dessutom i kök rengöring av diskbänk, kakel, spis mm och i wc rengöring av sanitära enheter och speglar.

Tidigare erfarenhet från arbete med lokalvård är meriterande.

Förläggning av arbetstiden kan diskuteras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 15 %, 6 timmar/vecka, med tillträde i augusti 2018 enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor. Vi vill att du delar EFKs tro och värderingar.

Sista ansökningsdag 15 juli.
Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@efk.se.

Frågor gällande tjänstens innehåll: Johanna Davén, Stabchef johanna.daven@efk.se 019-167600, Facklig representant Vision , Rune Jonsson 019-167600

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 34 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa/Mellanöstern och Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.