Typ av tjänst: Närstående organisation
Arbetsgivare: Kristen Samverkan Mellansverige Hjälmargården
Tjänstegrad: 50 %

Titel: Ekonom
Område/ort: Läppe Vingåkers kommun

Ekonom

Platsbeskrivning KSM Hjälmargården/Läppebadets Camping AB söker nu en Ekonom för vår verksamhet.

Vi söker Dig som känner Dig trygg i Dina ekonomikunskaper och som trivs i en bredare roll som ställer krav på servicekänsla och har en administrativ ådra. Därför innebär denna tjänst stora möjligheter för Dig som vill arbeta självständigt och själv påverka Din tjänst samt Din utveckling. Det är inte åren inom yrket som är avgörande, utan snarare Din potential och Din personlighet. Du välkomnas in i en varm arbetsgemenskap på Hjälmargården. Här är det engagemang och prestigelöshet som råder och för rätt person innebär tjänsten stor frihet under ansvar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära verksamheten med alla vanligt förekommande ekonomiuppgifter såsom fakturering, redovisning, bokföring, kassahantering, löneutbetalningar, men även visst administrativt arbete. Du skall tycka om att vara spindeln i nätet, inte vara rädd att ta egna initiativ och ta ansvar att driva egna processer. I arbetet ingår att ta fram resultatrapportering till styrelsen. Det är av vikt att Du har intresse för verksamhetens behov och är lyhörd för att stödja på bästa sätt.

Vem söker vi/Kvalifikationer

Vi söker Dig som har sinne för siffror, har ett ekonomiskt "tänk" samt är effektiv och noggrann. Vana av Office-paketet samt Excel ser vi som en stor fördel. Du har en organisatorisk förmåga och vill arbeta strukturerat och metodiskt.

Du förväntas ha några års erfarenhet inom sektorn ekonomi med ovan nämnda inslag. Då vår verksamhet är inom servicesektorn, förväntar vi oss att Du har en känsla för service.

  • Körkort B fordras
  • Varaktighet Tillsvidareanställning
  • Tillträde Enligt överenskommelse.
  • Arbetstid/Varaktighet Heltid/Deltid Tjänsten är på 50%, men möjlighet finns till utökad tjänst för rätt person.
  • Lön Fast månads- vecko- eller timlön
  • Ansök senast 20180731

Välkommen med Din skriftliga ansökan via e-post. Vi tillämpar löpande intervjuer och urval och tillsättning sker då vi funnit rätt person.
Verksamhetschef: Jeanette Lanemo-Nordenström: jeanette@hjalmargarden.se, 0151-730980

Kompetenskrav: Redovisningsansvar, Månadsrapporter, Bokföringsvana

Arbetsgivare Hjälmargården, Kristen Samverkan Mellansverige Hjälmargården Läppe 643 95 VINGÅKER Tel 0151-730980 http://www.hjalmargarden.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster