Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Ryttargårdskyrkan
Tjänstegrad: 100%

Titel: Församlingspedagog/Fritidsledare
Område/ort: Linköping

Församlingspedagog/Fritidsledare 100% Vikariat - Ryttargårdskyrkan

Vi söker en ny medarbetare i Ryttargårdskyrkan. Tjänsten är en kombinerad roll som församlingspedagog/fritidsledare för att jobba med Barn- och familjefrågor i församlingen samt i vår öppen fritidsverksamhet för åk. 4-6. Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.
Ryttargårdskyrkan är en församling som samarbetar i samfundet Evangeliska Frikyrkan. Vi är en församling med ca 1000 medlemmar i alla åldrar, och har funnits i Linköping i över 80 år.
Vår vision är att: ”Vi vill vara en öppen och generös gemenskap där allt fler möter, följer och formas av Jesus”. Vi har ett stort arbete med barn genom både scoutverksamhet och söndagsskola som vi kallar Barnkyrkan. Kyrkan bedriver också öppen fritidsverksamhet för barn i åk. 4-6 där vi har 120 barn inskrivna. Denna verksamhet bedrivs i kyrkans lokaler på eftermiddagarna på vardagar, samt heldagar under lov.

FÖRSAMLINGSPEDAGOG
Som församlingspedagog är du med och leder vår verksamhet för barn och familjer. Du finns med i planering, ledarvård, administration samt som en aktiv del av verksamhetens genomförande.

FRITIDSLEDARE
Som fritidsledare i vår fritidsverksamhet är du med och bedriver verksamheten tillsammans med ett team av andra fritidsledare. Du finns med i planering samt genomförande.

KVALIFIKATIONER
– Dela vår vision
– God ledarskapsförmåga
– Hög social kompetens
– God kontakt med barn
– Relevant utbildning för tjänsten
– Erfarenhet av ledarskap i en frivilligkultur
– En personlig kristen tro och erfarenhet av kristet församlingsliv

För mer information och ansökan:
Föreståndare fritidsverksamheten evelin.erdtman@ryttargardskyrkan.se
Ordförande församlingen emmanuel.backryd@gmail.com
Tillträde: januari 2019 eller enligt överenskommelse
Ansök senast den 7 december