Typ av tjänst: Ge för livet Second hand & andra EFK-organisationer
Arbetsgivare: Ge för livet Second hand
Tjänstegrad: 100%

Titel: Biträdande butikschef med butiksansvar
Område/ort: Örebro

Biträdande butikschef med butiksansvar

Längtar du efter ett arbete där du får vara med och se människor växa? Har du ett miljöengagemang och vill bidra till hållbar konsumtion genom second hand? Skulle du dessutom vilja vara med och utveckla en butik vars överskott går till olika hjälpprojekt runt om i världen?

Till vår citybutik i Örebrolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster söker vi nu en biträdande butikschef med ansvar för den dagliga driften i butiken. Vi tror att du är en person som har god ledarskapsförmåga, är bra på att se människor och få dem att utvecklas. Du har tidigare erfarenhet av butiksarbete, är van vid att ge god service och att skapa en inspirerande butik. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att leda volontärer och personer i olika former av arbetstmarknadsåtgärder samt att se till att butiken fylls på med schyssta varor.

Ge för Livet Second handlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en organisation som står i en utvecklingsfas där vi ännu mer försöker vara en god kraft lokalt och globalt genom att öka vårt överskott samt genom att ge nytt liv till skänkta varor och på så vis spara på jordens resurser. Därför tror vi att du är driven och innovativ med många bra idéer på hur vi kan bli ännu bättre!

Ge för Livet Second hand drivs av Evangeliska Frikyrkan och vi ser därför att du delar vår tro och har engagemang i en lokal församling i Örebro. Vi tror att butiken har stor potential att vara ett missionsfält och en plats där kristna kan sprida Guds rike, alltså blir kopplingen mellan den lokala församlingen och butiken viktig.

Skicka din ansökan till vår verksamhetschef Patrik Fållsten, eller hör av dig om du har frågor.
010-220 32 09
patrik.fallsten@geforlivet.nu
Sista ansökningsdag 31-12-18
Ansökningar behandlas löpande.