Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Korskyrkan i Jönköping
Tjänstegrad: Heltid

Titel: Föreståndare
Område/ort: Jönköping

Korskyrkan i Jönköping söker ny pastor - föreståndare

Är du vår nya pastor?

Vill du vara med oss på resan in i en spännande tid av utmaningar och möjligheter? Välkommen att söka tjänsten som vår pastor och föreståndare i Korskyrkan, Jönköpinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem är du?

Vi söker dig som har med dig några års erfarenhet, är en trygg ledare och som framför allt har öga för människor.

Du är pastorsutbildad och är en god förkunnare, väl förankrad i Guds ord.

Vilka är vi?

Korskyrkan i Jönköping ligger på Liljeholmen i östra delen av centrala staden, med den fantastiska Vätterstranden som närmaste granne. Vi är en församling med drygt 300 medlemmar, som vill ha ett hjärta för omvärlden. För oss är det viktigare med närhet, enkelhet och värme än det perfekta och fulländade. På vår cafégård möts människor av alla slag under sommarmånaderna, i vårt ungdomsarbete möts varje vecka många barn och unga, och i kontakterna med nyanlända får vi möta en del av världen. Det är där vi vill vara Guds folk. Vi ser spännande utmaningar framför oss i en tid där evangeliet behöver synliggöras på ett praktiskt sätt.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid (lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras). Du arbetar i ett team som idag består av två pastorer och en ungdomsledare.

Tillträde i augusti.

Ansökningar bearbetas löpande och skickas till rekrytering@korskyrkan-jkpg.se

Kontakt

Frågor om tjänsten kan besvaras av ordförande Anders Källner, tel. 073-448 89 00.