Tid: 10-12 november
Plats: Huskvarna, Kungsportskyrkan
Pris:

Konferens: Lovsång 17

10-12 november arrangeras konferensen Lovsång 17 i Kungsportskyrkan, Huskvarna. Konferens tema är: Ledd av Anden. Läs mer på konferensens hemsida!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ledd av anden - mer frihet, mer mod, mer liv.

Den som leds av Guds Ande leds ut ur något. Bibelns stora berättelse är ett folk i fångenskap som befrias. Där Herrens Ande är, där är frihet. Fångenskap kan vara livlös tradition eller vardagens tvångströjor där krav, vanor och förväntningar förslavar. Ledd av Anden, mer frihet. Den som leds av Guds Ande leds här och nu. Vinden blåser vart den vill, i det oberäkneliga finns liv. Andens frukt växer, Gud vill alltid mer. Anden leder oss och vi får kraft att leda andra. Ledd av Anden, mer mod. Den som leds av Guds Ande leds fram mot något. Bibelns löfte är att Guds rike är här och nu, samtidigt på väg till oss. Vi är tempel åt Gud, en kropp som andas in det Jesus andats ut: ”Ta emot helig Ande!” Ledd av Anden, mer liv.

Välkommen till Lovsång 17!

Lovsång 2017 arrangeras av David Media AB och Kungsportskyrkan i Huskvarna i samarbete med Studieförbundet Bilda, Compassion, Världen idag, CCLI och Team Med Uppdrag.