Tid: 7-9 november
Plats: Gullbrannagården
Pris: 1900 kr, pensionär 1750 kr, student 1000 kr.

Medarbetarkonferensen 2017

Magnus Malm. Foto: Håvard Krogedal.

Boka in 7-9 november! Då går EFK:s medarbetardagar av stapeln på Gullbrannagården utanför Halmstad. Temat är "Andlig fördjupning" och huvudtalare är Magnus Malm.

Välkommen till 2017 års Medarbetarkonferens! Årets konferens återkopplar än en gång till EFKs Sverigestrategi och temat är Andlig Fördjupning. Vi som arbetar med andlig vägledning på olika nivåer, har ett självklart behov av egen fördjupning och lyssnande. Årets konferens vill vara ett sådant redskap för dig genom undervisning och seminarier. Det unika i år är att vi alla bor på samma plats och att programmet för dagarna har mer luft än vanligt för att skapa mer av ”retreat”-karaktär.

Vi i Medarbetarstyrelsen vill välkomna Dig till Gullbrannagården 7-9 november och ser fram emot viktiga dagar för oss som församlingsmedarbetare.

Anmälan

Anmäl dig här senast 19 oktoberlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Fakturan mejlas till dig direkt efter att du har fyllt i anmälningsformuläret. Eftersom boendestandarden varierar så kan en tidig anmälan ge en bekvämare vistelse.

Kostnad

Konferensavgift, inkl mat och boende, 1900 kr (ej medlem 2280 kr).

Pensionär 1750 kr (ej medlem 2100 kr).

Studerande samt arbetande i pionjär- eller migrantförsamling 1000 kr.

Eftersom boende ingår i avgiften så kan vi inte ge samma rabatter som tidigare år. Om du har frågor om avgiften eller inte kan vara med alla dagar, kontakta kassören, tobbe.alesand@gmail.com. Vill du bli medlem? Gå in här.

Frågor om konferensen?

Kontakta Tobias Westh, tobias@elimskene.se


Så hittar du till Gullbrannagården

Från norr: Vid E6:ans södra infart till Halmstad (nr 43), tag väg 15 söderut mot Laholm (fd v 117). Efter ca 8 km sväng till höger vid skylt Gullbrannagården och följ sen skyltarna.

Från söder: Sväng av E6 vid macken i Snapparp (vägkrog). Följ skyltar, bakom macken, mot Halmstad till väg 15 . Sväng norrut och kör ca 200 meter, sväng vänster mot Gullbrannagården och följ sen skyltarna.

Har du långt att åka?

Resekostnader över 800kr ersätts av EFKM om du fyller i blankett vid ankomst till! konferensen.