Tid: 16-18 februari 2018 kl. 18.00-14.30
Plats: Luleå
Pris: Mellan 250 och 500 kr

Träningshelg i Luleå

Vill du göra lärjungar till Jesus? Skulle du vilja få se Guds rike spridas i Sverige långt utanför kyrkornas väggar? Vill du göra lärjungar som gör lärjungar och vara en del av en framväxande gräsrotsrörelse av enkla, missionella församlingar? Då tror vi att den här träningshelgen i Luleå är för dig!

Helgen kommer att vara ett tillfälle då man får utrustas praktiskt för att göra lärjungar och starta enkla församlingar i människors hem eller på andra platser.

Målet med träningshelgen är att deltagarna ska:

  • Smittas av visionen för multiplikation av lärjungar och enkla församlingar.
  • Identifiera sitt eget sociala sammanhang och till vilka människor man är sänd.
  • Tränas i att dela sin berättelse och de goda nyheterna om Jesus och hans rike.
  • Lära sig att göra lärjungar genom upptäckande bibelläsning (UBL).
  • Få en grundläggande förståelse för hur enkla församlingar grundas och fungerar.
  • Omsätta helgens innehåll i praktisk handling och i sin tur träna andra.
  • Träningshelgen kommer inkludera 3 timmars praktisk träning i evangelisation och helande i en förort eller ute gator och torg i Luleå Centrum.

Talare

Charles Kridiotis och Tony Martin kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter men det bli också gott om tid för gemensamt bibelupptäckande, praktiska övningar, samtal, frågor och svar.

När

Start: fredagen den 16 februari 2018 kl 18
Slut: söndagen den 18 februari 2018 kl 14.30
Som deltagare förväntas man vara med under hela helgen. Vi kan av flera anledningar inte erbjuda plats om man bara har möjlighet att delta under delar av helgen.

Plats

Föreningslokal,
Orrgränd 14, Hertsön-Lerbäcken, Luleå.

Boende

Alla deltagare ordnar själva med boende.

Mat

Enkelt fika ingår i avgiften för helgen. Övriga måltider står deltagarna för själva. Det kommer att finnas tid att äta lunch och middag på lördagen samt lunch på söndagen på restaurang.

Pris

Deltagaravgiften är mellan 250 och 500 kr och man väljer själv nivå. Den som har det tight ekonomiskt eller reser långt för att vara med väljer ett lägre belopp och den som har mer uppmuntrar vi att välja ett högre belopp.

Anmälan

Man anmäler sig genom att fylla i anmälningsformuläret härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samt betala in deltagaravgiften på BG 5106- 4632 (Katalysator Sverige). Betalningen ska märkas med ”Luleå träning” samt ditt namn. Sista anmälningsdag är söndagen den 19 november. Träningshelgen har ett tak på 20 deltagare. Först till kvarn gäller. När vi nått taket kommer möjligheten att anmäla sig stängas.