Tansen 2014 nepal DG

Så kan du hjälpa

Vill du vara med och förändra världen genom att hjälpa barn som har det svårt? Din gåva kommer ge barn nya möjligheter och nytt hopp!

Ja! Jag vill bli barnhjälpare!

Genom ditt stöd är du med och förändrar världen och det finns flera olika sätt som du kan stötta på.

Månadsgivare

Vill du bli månadsgivare kan du enkelt fylla i vårt formulär för autogiro eller inbetalningskort. Välj med fördel autogiro. På så sätt minskar administrationen och mer pengar går till barnen. Det är dessutom mer miljövänligt! Efter att du har tecknat dig för ett gruppfadderskap eller att bli månadsgivare, och vi har tagit emot din anmälan, kommer du att få ett välkomstbrev med fortsatt information.

Ge via autogiroÖppnas i nytt fönster.
Ge via inbetalningskort

Engångsgåva

Vill du hedra minnet av en person som betytt mycket för dig, eller har svårt att komma på en present till någon som fyller år? Eller kanske bara vill ge en enkel gåva? Gör det snabbt och enkelt till Barnhjälpen där det bäst behövs genom knappen nedan!

Ge en engångsgåvaÖppnas i nytt fönster.
Ge en minnesgåva
Ge en högtidsgåva
Ge en engångsgåvaÖppnas i nytt fönster.

Barnhjälpen är en del av Evangeliska Frikyrkan (EFK). Så här behandlar vi dina personuppgifter Öppnas i nytt fönster.. EFK innehar 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..