För anställda och arbetsgivare

Här finns nyttiga resurser för anställda och arbetsgivare inom EFK. För dokument som har med bidrag från Samarbetsnämnden för Statsbidrag till trossamfund att göra, tryck på mappen nedan där det står SST-bidrag.

EFKs Lönetjänst

Lön är ett område fullt av olika regelverk. EFKs Sverigekontor kan erbjuda er som församling hjälp med er löneadministration.

Kanske hanterar ni i försmalingen lönen själva, eller så har ni avtal med ett redovisningföretag. Oavsett hur ni gör idag så finns det många positiva sidor av att överlåta administrationen till Team Personal på EFKs Sverigekontor.

Vi erbjuder:

  • En trygg lönehantering
  • God kunskap om ert kollektivavtal
  • Hjälp att hålla ordning så att löner och andra delar följer de avtal och regler som gäller

Låter detta intressant? Hör av er till Malin Råsberg i Team Personal!

Församling och HR-frågor

Resursavdelningen på EFKs Sverigekontor har tillsammans tagit fram fem filmer om församling och HR-frågor. De är fördelade på ämnena; Vad säger lag och avtal, Tjänstepension och försäkringar, Semester, Årshjul för lönerevison och Företroendearbetstid. Du kan se dessa i spelaren under eller på Vimeo Länk till annan webbplats..

Filer

Styrelse 22

Styrelse 21

I januari 2021 arrangerades Styrelse 21 - en digital halvdag för styrelser och församlingsledningar. Medarbetare från EFKs Sverigekontor samt pastorer, ordförande och ledare från lokala EFK-församlingar medverkade för fortbildning, uppdatering, fördjupning och bearbetning. Filer tillhörande dagen finns i mappen "Styrelse 21" ovan. Här kan du se föredragen i efterhand.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Använd lösenordet styrelse21