Ung Pionjär

Ung Pionjär

Är du en person som brinner för att göra skillnad? Längtar du efter att dina vänner ska upptäcka Jesus och förvandlas av honom? Blir du ofta frustrerad över att församlingen fokuserar för mycket inåt? Drömmer du om nya sätt att vara församling?

För vem: Ung Pionjär är en praktisk träning för dig som är 16-25 år och önskar fungera som ledare och entreprenör. Du behöver inga förkunskaper, men du behöver vara villig att prova nya saker och att satsa då kursen kräver en hel del engagemang.

Upplägg: Kickoff-helg den 29-31 okt, 2021. Regionala träffar en gång i månaden (november, december, januari, februari, mars). Praktikresa under påsken 2022 till Europa.

Regionala träffar: Under 20/21 pågår träningen i Östergötland & Örebro. Under 21/22 kommer vi starta träningen på många fler platser utöver Östergötland och Örebro. Vår förhoppning är att grupper ska startas i Skåne, Stockholm, Jönköping m.fl. Vi planerar även att göra en digital variant för dig som inte bor nära någon av dessa platser.

Kursinnehåll: Kursbok är ”Drömmen om en Jesusrörelse” med Richard Hultmar. Kursen berör frågor som: Vad kallar Gud mig till? Hur växer jag som ledare? Hur delar man evangeliet? Hur tränar man lärjungar? Hur planterar man en ny församling?
Utöver läsning och regionala träffar får du som deltagare mindre uppgifter varje vecka. En del uppgifter är praktiska och en del uppgifter hjälper dig att reflektera kring det missionella och din roll i Guds mission.

Kostnad: Kursen kostar 650 kr/person och inkluderar all undervisning samt fika & mat. Kostnad för praktikresan tillkommer.

Anmälan: Ett formulär kommer vara tillgängligt senare i vår.

Kontaktpersoner:

Arrangörer: Evangeliska Frikyrkan och OM Sverigelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Medarrangörer: Hjälmargårdenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Studieförbundet Bildalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och EFK UNGs Bidragspårlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster