Korskyrkan, Stockholm

Tonårsgruppen Volt i Korskyrkan, Stockholm.

Vi är en cityförsamling i Stockholm med medlemmar i alla åldrar som bor över hela Stockholmsområdet. Vi jobbar med kreativa former för tillbedjan i våra gudstjänster för att skapa delaktighet för alla generationer. Vi betonar vardagstron och försöker leva så att vår tro på Jesus blir synlig i vår vardag. Missionsuppdraget är viktigt för oss, självklart det internationella missionsengagemanget, men också uppdraget att nå människor med evangelium i Stockholm. Därför jobbar vi konkret med att ta missionella initiativ i olika stadsdelar.

Vad har Gud gjort i er församling den senaste tiden?

Det senaste året har präglats av att vi har ett nytt pastorsteam på plats och vi har pratat mycket om vision och värderingar och nu börjat ta ny steg framåt. Det vi ser är ett ökat engagemang just kring vårt utåtriktade arbete. Så vi är i ett skede där vi lägger grunden för en ny tid.

Vad är ni mest glada för med församlingen?

Det vi gläds mycket över är vår tonårsgrupp, som är ett härligt gäng som lever nära Jesus och är fulla av både Anden och massor av kreativitet. Vi gläds också åt att vi ökar deltagandet i söndagsskolan och att vi har många barnfamiljer med små barn, så det finns mycket framtid att bygga på.

Besök församlingens webbplats!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster