Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Hamnkyrkan
Tjänstegrad: 100 %

Titel: Pastor/Coach
Område/ort: Hillerstorp

Hamnkyrkan i Hillerstorp söker Pastor/Coach

Vi tror att du är en andlig ledare med förmåga att undervisa och inspirera genom att skapa förtroende både i och utanför församlingen med ditt liv, din personlighet och din sociala kompetens. Vi tror att du älskar människor, kan se, möta och samtala med alla och brinner för att fler ska lära känna Jesus.

Hamnkyrkans ledord är Älska Jesus, älska varandra, älska andra. Vi vill att du är med och hjälper oss som individer och som församling att utvecklas på dessa områden. I församlingen finns alla åldersgrupper representerade. Vi har många familjer med barn och ungdomar och tror att du ska känna speciellt för dessa. I Hamnkyrkan arbetar du i ett team tillsammans med ungdomsledare och fritidsledare och som församling samarbetar vi också med övriga församlingar i närområdet. Tjänsten är heltid.

Är du intresserad skicka ett mail till: bjuvensjo@telia.com

Hamnkyrkan i Hillerstorp är en Pingst- och EFK-församling med ca. 250 medlemmar. Hillerstorp ligger i Gnosjö kommun, 2 mil från Värnamo. Mer om församlingen och vår verksamhet kan du läsa på vår hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.