Typ av tjänst: Närstående organisation
Arbetsgivare: Bosarps Läger- och Kursgård
Tjänstegrad: 50% projektanställning i 1 år med möjlighet till förlängning

Titel: Gårdspastor
Område/ort: Linderöd/ Skåne

Bosarps Läger- och Kursgård söker gårdspastor

Bosarps läger och kursgård, i hjärtat av Skåne, söker nu gårdspastor med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker dig som kan fungera som en spindel i nätet för att utveckla och driva gårdens verksamhet framåt. Du ska vara gårdens ansikte utåt och besöka våra medlemsförsamlingar för att fungera som en länk mellan dem och gården. En stor del av uppdraget kommer vara att du, tillsammans med våra medlemsförsamlingar, ska visionera kring och leda projekt på gården som riktar sig mot alla generationer samt har som mål att öka integrationen i samhället.

Du ska dela gårdens grundläggande värderingar och det är meriterande om du antingen har en pastorsexamen eller en vana vid att arbeta med ideella inom kyrkan.
Du kommer arbeta tillsammans med vår gårdsföreståndare och även täcka upp för denna vid semester och annan frånvaro. Tjänsten är på 50% och är en projektanställning på 1 år med möjlighet till förlängning. Då en stor del av verksamheten på gården sker under sommarhalvåret kan arbetstiden komma att vara ojämnt fördelad över året.

Bosarp Läger- och Kursgård är en ideell förening som, genom vår verksamhet på gården, syftar till att arrangera barn-och ungdomssamlingar samt barnläger. Gården ska verka för nysvenskars integration i samhället och uppmuntra den kristna tron i alla dess former. Föreningen ska även förvalta Bosarps läger och kursgård på Linderödsåsen i Skåne.
Föreningen är ej samfundsbunden och har 7 medlemsförsamlingar över hela Skåne och ett antal enskilda medlemmar. I dagsläget bedriver vi, utöver uthyrningsverksamhet, egen verksamhet i form av läger för barn och unga. Vi vill nu försöka bredda den verksamheten och hitta nya målgrupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är anslutna till Arbetsgivaralliansen.
Skicka ditt CV samt personligt brev till therese@bosarp.se senast 17/11 2019.


Kontaktperson: Therese Holst, ordförande
therese@bosarp.se