Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: Tidsbegränsad tjänst 25-50% t o m 2020-12-31

Titel: Projektsamordnare
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan söker projektsamordnare för Internationella programmet StepOut

Evangeliska frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har ca 34 000 medlemmar. Verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i drygt 30 länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa/Mellanöstern/Nordafrika och Latinamerika/Iberiska halvön.
EFK har fyra fokusområden i det internationella arbetet: Församlingsbyggande; Barns Rättigheter; Hållbar Försörjning och Mot Människohandel. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

Projektsamordnare StepOut 25-50%

EFK söker en handläggare för praktikantprogrammet StepOut. Ditt uppdrag kommer vara att samordning tillsammans med andra i rörelsen som arbetar med StepOut, kontakt med lokala församlingar inom EFK samt andra samfund och aktörer i StepOut-programmet. Arbetet innebär att du ska samordna, planera och genomföra rekrytering av volontärer, förberedelser inför utresa, kontakt i fält, hemkomst och informationsarbetet i Sverige för StepOut-volontärerna.
Vi ser att du är en person som har lätt att arbeta med människor i team, tar egna initiativ och kan driva processer framåt. Du har lätt att få en överblick, är handlingskraftig, kreativ och lösningsorienterad. Du behöver ha ett stort mått av kulturförståelse. Nyfikenhet och en vilja att lära sig nya saker ser vi som viktiga egenskaper.

Kvalifikationer

- Erfarenhet av missionsarbete
- Erfarenhet av att jobba med projekt
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Anställningen är en tidsbegränsad tjänst 25-50% till och med 2020-12-31 med placering i Örebro. Tillträde 2020-01-01 men enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk mångfald. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor. Vi vill att du delar du EFKs visioner och värderingar.

Ansökan

Ansök senast 2019-12-08. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan. Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@efk.se

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag svarar på frågor om tjänstens innehåll!

Thorine Arenius
Programledare Internationella programmet
019-16 76 33
070-550 81 24

thorine.arenius@efk.se

Jag svarar på frågor om tjänstens innehåll!

Andreas Dagernäs
Programledare Internationella programmet (vik)
+46-73-046 19 64

andreas.dagernas@efk.se

Jag svarar på frågor om rekryteringsprocessen!

Robin Nordahl
HR-generalist och teamledare för Team Personal. tf chef för Resursavdelningen
019-16 76 07

robin.nordahl@efk.se

Jag är facklig representant för fackförbundet Vision!

Rune Jonsson
Insamlingsadministratör 50% och projektledare för event 50%

070-291 07 93

rune.jonsson@efk.se