Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: Tidsbegränsad tjänst 50% t o m 2021-02-28

Titel: Vik. medarbetare till reception och kontorsservice
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan söker medarbetare till reception och kontorsservice

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 34 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa/Mellanöstern och Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

Vikarierande medarbetare till reception och kontorsservice 50%

Vår medarbetare i receptionen går på föräldraledighet och vi söker därför hennes vikarie. Som medarbetare i receptionen ingår du i Team Drift som består av två personer i reception och kontorsservice, en vaktmästare, en lokalvårdare samt teamledare. Teamets uppdrag är att stödja organisationen i drifttjänster som behövs för att Sverigekontoret ska fungera optimalt samt förmedla stöd och information till församlingsrörelsen och andra som vänder sig till kontoret.
Ditt uppdrag kommer vara att arbeta med olika förekommande moment inom ramen för reception och kontorsservice tex hantering av post och e-post, telefonväxel och löpande service av kontoret och dess utrustning. För arbetet krävs att du är strukturerad och noggrann. Vi ser att du är en person som har lätt att arbeta i team, tar egna initiativ och är flexibel. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra anställda och församlingars medlemmar söker vi dig som är serviceinriktad och är bekväm med telefon som arbetsverktyg.

Kvalifikationer

• Tidigare erfarenhet av reception och/eller administration
• Goda datorkunskaper och företrädesvis i Excel
• Stresstålig och god förmåga att hantera många saker samtidigt.

Meriterande

• God kännedom om EFKs församlingsrörelse och hela EFKs arbete.

Anställningen ett vikariat på 50% under perioden 1 mars 2020 till och med 28 februari 2021. Placering på Sverigekontoret i Örebro. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor. Vi vill att du delar EFKs tro och värderingar.

Ansökan

Ansök senast 2020-01-15. Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tillämpar individuell lönesättning. Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@efk.se

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag svarar på frågor om tjänstens innehåll!

${contact.email}

Jag är facklig representant för fackförbundet Vision!

Rune Jonsson
Insamlingsadministratör 50% och projektledare för event 50%

070-291 07 93

rune.jonsson@efk.se