Typ av tjänst: Ge för livet Second hand & andra EFK-organisationer
Arbetsgivare: Ge för livet Second hand
Tjänstegrad: 100%

Titel: Biträdande butikschef med butiksansvar
Område/ort: Örebro

Biträdande butikschef med butiksansvar

l vår butik i Nasta, Örebro söker vi nu en biträdande butikschef som tillsammans med butikschefen ansvarar för den dagliga driften i butiken. Vi tror att du är en person som har god ledarskapsförmåga, är bra på at se människor och få dem att utvecklas. Du har tidigare erfarenhet av butiksarbete, är van vid att ge god service och att skapa en inspirerande butik. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att leda volontärer och personer i olika former av arbetstmarknadsåtgärder samt att se till att butiken fylls på med schyssta varor.

Ge för Livet är en organisation som står i en utvecklingsfas där vi ännu mer försöker vara en god kraft lokalt och globalt genom att öka vårt överskott samt genom att ge nytt liv till skänkta varor och på så vis spara på jordens resurser. Därför tror vi att du är driven och innovativ med många bra idéer på hur vi kan bli ännu bättre!

Ge för Livet drivs av Evangeliska Frikyrkan och vi ser därför att du delar vår tro och har engagemang i en lokal församling i Örebro. Vi bygger våran verksamhet på en kristen grund och därför värderar vi kopplingen mellan den lokala församlingen och butiken högt.

Skicka din ansökan till vår verksamhetschef Patrik Fållsten, eller hör av dig om du har frågor.

010-220 32 09
patrik.fallsten@geforlivet.nu

Sista ansökningsdag 15 mars.