Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 40%

Titel: Fastighetsförvaltare
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan söker fastighetsförvaltare

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 34 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa/Mellanöstern och Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

Fastighetsförvaltare 40%

Som fastighetsförvaltare på Evangeliska Frikyrkan kommer du ha ett övergripande ansvar för organisationens fastigheter som idag innefattar Torps Egendom, Götabro kursgård, Örebro Missionsskola och EFKs Sverigekontor. Tjänsten som fastighetsförvaltare är nyinrättad då vi ser ett behov av att ta nästa steg i utveckling av våra fastigheter med fokus på hur de fortsättningsvis får vara en resurs för EFKs verksamheter utifrån dagens och morgondagens behov.

Arbetsuppgifterna innebär övergripande fastighetsförvaltning vilket innebär planering av och ansvar för reparationer och underhåll, entreprenadupphandling, övergripande ansvar av anläggningar och uppvärmning, förvaltning av skogsbestånd och utveckling av ideella arbetsinsatser. Tjänsten innefattar även att vara arbetsledare åt två vaktmästare. I den ekonomiska förvaltningen ingår delegerat ansvar för budget och budgetuppföljning.

Som en del i tjänsten ingår att vara en sammanhållande länk mellan hyresgäster, verksamheten och EFKs Sverigekontor. Tjänsten innebär att sammanföra olika perspektiv och processa dem till konkret handling, utifrån underhållsbehov, ekonomi och strategiska beslut.

Fastighetsförvaltaren rapporterar till Chef för Resursavdelningen och har förtroendearbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god analytisk- och organisationsförmåga, är bra på att skapa förtroende och samarbeta samt att sammanföra vision och behov till konkret handling. Du har erfarenhet av arbete som fastighetsförvaltare eller motsvarande och arbetsledning.

För tjänsten krävs att du är flexibel och har kunskap inom byggnadsteknik, ekonomi, fastighets- och driftssystem.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av Evangeliska Frikyrkans verksamhet eller annan församlingsrelaterad verksamhet.

Anställningen är tillsvidare på 40% med flexibel placering. Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen inleds med provanställning. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor. Vi vill att du delar EFKs tro och värderingar.

Ansök senast 2020-04-13. Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@efk.se

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Fråga mig om tjänstens innehåll!

Johanna Davén
Chef för Resursavdelningen med särskilt HR-ansvar

0707-350 737

johanna.daven@efk.se

Jag är facklig representant!

Rune Jonsson
Insamlingsadministratör 50% och projektledare för event 50%

070-291 07 93

rune.jonsson@efk.se