Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Ljungby baptistförsamling (EFK)
Tjänstegrad: 50-100%

Titel: Barn- och ungdomsledare
Område/ort: Ljungby

Barn- och ungdomsledare, Ljungby baptistförsamling (EFK)

Vi söker efter dig som brinner för Gud, barn, ungdomar och församling.

Arbetsuppgifter

Medverkan i våra barn- och ungdomsgrupper som pågår i Betelkyrkan, Ljungby: Äventyret (söndagsskola), What´s Up (torsdagar åk 3-5) och Fredax (fredagar åk 6-9). Vi har sedan tidigare bra erfarenhet av att vår ungdomsledare har fått vara en del av sin tjänst dagtid på någon av högstadieskolorna i vår stad. Vi har ett socialt inriktat arbete främst mot nysvenskar och deras familjer, Öppna Händer, speciellt i ett bostadsområde i vår stad. Att tillsammans med församlingsledning och övriga ledare planera och ansvara för vårt barn- och ungdomsarbete och även ledarutveckling.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning 50–100%, där vi tillsammans diskuterar omfattningen och innehållet. Startar enligt överenskommelse.
Rekryteringsprocessen sker löpande, tveka därför inte att skicka din ansökan idag.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Boris Nilsson (pastor): boris@betelkyrkan.net, mobil 0702 413127

Om arbetsgivaren

Ljungby baptistförsamling (Evangeliska Frikyrkan) är en av de äldsta frikyrkoförsamlingarna i Ljungby, men en lång och rik tradition av att prioritera barn- och ungdomsarbete. Vår kyrka, Betelkyrkan, ligger mitt i centrum av Ljungby. Vi samarbetar också i vårt distrikt (KSSB) med bland annat några större sommarläger för barn- och ungdomar.

Hemsida:
www.betelkyrkan.netlänk till annan webbplats

Facebook:
Betelkyrkan Ljungbylänk till annan webbplats