Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Korskyrkan Mariestad
Tjänstegrad: 75% (eller enl. ök)

Titel: Ungdomsledare
Område/ort: Mariestad

Är du vår nya ungdomsledare i Mariestad?

Vi är: ett skönt gäng tonåringar och tweenies som gärna hänger i Korskyrkan i Mariestad på fredagar, spelar hunger games, fikar, och försöker lära känna Gud lite bättre. Några av oss går konfa, medan andra nyss har startat en bibelgrupp där vi pratar om tron och livet.

I kyrkan finns det dessutom ett gäng yngre barn, familjer, mitt i livet-människor och glada pensionärer. En öppen gemenskap dit man ska få komma som man är, särskilt om man är nyfiken på Gud. Du är: en glad och framåt kille eller tjej som gillar att lära känna nya människor och längtar särskilt efter att få se unga växa i sin tro på Gud. Vi tror att du har gått bibelskola, att du har viss erfarenhet som ledare för barn och ungdomar, och att du vill hitta en plats där du också själv får växa som kristen och ledare.

Vår nuvarande barn- och ungdomsledare Tilda tar ett nytt steg i livet och slutar hos oss efter sommaren. Därför söker vi en ny ungdomsledare – det kanske är du? Du kan läsa mer om oss på korskyrkanmariestad.selänk till annan webbplats, och du får gärna ringa Tilda Arvidsson på tel. 076-772 44 49 och fråga hur det är att jobba i vår församling. Du är också välkommen att ringa vår ordförande Stefan Östman, tel. 070-290 88 44 för mer info om tjänsten, eller vår pastor Otto Ernvik, tel. 070-797 22 40.

Välkommen att höra av dig!

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag är ordförande i församlingen. Du kan kontakta mig eller Otto om tjänsten!

Stefan Östman
Projekthandläggare Internationella programmet
070-310 82 42

stefan.ostman@efk.se