Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 60-100%

Titel: Vikarierade kommunikatör
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan söker kommunikatör med inriktning film och ljud

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 34 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa/Mellanöstern och Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

Vikarierade kommunikatör 60-100%

En av våra kollegor ska vara föräldraledig och därför söker vi nu en vikarierande kommunikatör till vårt kontor i Örebro. Som kommunikatör arbetar du tillsammans med andra kommunikatörer, insamlare och projektledare i vår nya Kommunikations- och insamlingsavdelning.

I ditt uppdrag arbetar du som projektledare och producerar film och podcast. Du är även med när vi gör livesändningar. I ditt arbeta ingår även att arbeta med innehållet i våra sociala medier och på vår webbsida, efk.se. Du arbetar också med att fotografera och filma material till filmer. Du skriver kortare och längre texter utifrån behov som uppkommer.

Vem vi söker?

För att trivas i rollen hos oss behöver du trivas både att jobba i team och självständigt. Du behöver kunna ta initiativ och driva processer framåt samtidigt som du är lyhörd för andras input. Du trivs i ett högt arbetstempo och har en god förmåga att skapa innehåll som berör.

Dokumenterad erfarenhet av film och filmproduktion är ett krav samt att du har erfarenhet av att projektleda och samordna kommunikationsinsatser. Du behöver ha goda kunskaper i engelska och en avslutad gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot rörlig bild och kommunikation. Har du högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig är det meriterande, lika så några års erfarenhet av att arbeta med film och produktion med ett kommunikativt syfte – gärna inom ett företag eller ideell/idéburen organisation. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med verktyg som Sitevision och Google Ads. God kännedom om EFK som rörelse är meriterande. Vi vill att du delar EFKs tro och värderingar.

Anställningen är ett föräldravikariat. Under perioden augusti/september 2021-juli 2022 är tjänsten på 60% och från augusti 2022 till och med januari 2023 är tjänsten på 100%. Du kommer vara placerad på Sverigekontoret i Örebro. Tillträde augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ettmeningsfullt arbete, kunniga kollegor och en uppskattad arbetsgemenskap.

Passar den här tjänsten dig? Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 13 juni 2021 till rekrytering@efk.se. Märk sin ansökan med ”Kommunikatör”. Intervjuer planeras till vecka 24-25.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Kontakta mig om du har frågor gällande tjänstens innehåll

Kate Almroth
Kommunikations- och insamlingschef
072-147 88 71

kate.almroth@efk.se

Facklig representant Vision

Rune Jonsson
Insamlingsadministratör 50% och projektledare för event 50%

070-291 07 93

rune.jonsson@efk.se