Typ av tjänst: Närstående organisation
Arbetsgivare: Kungsporten Café & Konferens
Tjänstegrad: 50-70 %

Titel: Kock/kokerska
Område/ort: Huskvarna

Kock/kokerska 50-75 % till Kungsporten Café & Konferens

Kungsporten Café & Konferens AB Företaget bedriver konferensverksamhet och har ett nära samarbete med Kungsportskyrkan. Kungsportskyrkan i Huskvarna är en växande församling med drygt 800 medlemmar. Församlingen samarbetar med Evangeliska Frikyrkan. Utöver församling- och konferensverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende.

Till vår restaurangverksamhet söker vi: Kock/kokerska

Din huvudsakliga uppgift blir att laga mat till vår konferensverksamhet samt förskola. Vi bedömer att det finns stora utvecklingsmöjligheter för vår lunchservering.

Kvalifikationer: Vi vill att du har kockutbildning eller motsvarande kunskaper. Vi tror att du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, är glad, trevlig, samarbetsvillig, har ett bra tempo i ditt arbete samt att du delar våra kristna värderingar.

Ansökan: Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt och hanterar ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Maila din ansökan till eric.lacabanne@kungsporten.com eller posta till nedan angiven adress.

Omfattning: 50-75 % tjänst. Arbetstiden är för det mesta förlagd till dagtid men vid vissa arrangemang kan arbetstiden komma att ändras.

Lön: Enligt överenskommelse.

Arbetstid/varaktighet: Tillträde i mitten av augusti eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

För frågor: Eric Lacabanne, verksamhetsansvarig 070-932 30 96

Arbetsgivare: Kungsporten Café & Konferens AB Kungsängsvägen 25 561 51 Huskvarna