Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Vretstorps frikyroförsamling
Tjänstegrad: 50-75%

Titel: pastor
Område/ort: Vretstorp

Vretstorps Frikyrkoförsamling söker Pastor 50-75%

Vretstorps Frikyrkoförsamling består av drygt 60 medlemmar och är en helt ekumenisk församling som tillhör både EFK och Equmeniakyrkan. Vi bedriver vår verksamhet i Kristallkyrkan som ligger mitt i samhället. Vretstorp är en växande gammal bruksort med ca 1000 invånare som ligger utmed E20 och västra stambanan i Hallsbergs kommun. Här finns förskola, skola, aktiv idrottsförening, stor ICA, pizzeria, järnhandel.

Gudstjänsten och arbetet med barn/ungdomar är sådant vi prioriterar. De senaste åren har vi berikats med ny- svenskar och har tillsammans med Svenska Kyrkan och Internationella föreningen verksamhet i våra lokaler. Det finns ett bra kontaktnät med andra föreningar i bygden och vi har ett gott samarbete med Svenska Kyrkan och vår grannförsamling i Östansjö. Vi vill vara en öppen kyrka för alla mitt i byn.

Nu söker vi dig som vill anta utmaningen att utveckla församlingen tillsammans med oss. Tjänsten vill vi utforma tillsammans med dig som söker och det viktigaste för oss är vem du är och vad du brinner för.

Sista ansökningsdag är 31 december 2021, men vi kommer att behandla ansökningarna löpande så skicka din ansökan snarast. Läs gärna mer på www.kristallkyrkan.se Länk till annan webbplats..

Kontaktperson; Lena Gunnarsson, ordförande 070-7272086

Skicka ansökan helst via e-post till info@kristallkyrkan.se eller post till Kristallkyrkan, att: Gunnar Larsson, Park- gatan 1, 694 50 Vretstorp Välkommen!

www.hallsberg.se Länk till annan webbplats.
www.vibyforsamling.se Länk till annan webbplats.
www.backsjokyrkan.se Länk till annan webbplats.
www.vretstorpsbyalag.se Länk till annan webbplats.
www.laget.se/VretstorpsIF Länk till annan webbplats.