Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Ljungby Baptistförsamling
Tjänstegrad: 100%

Titel: Pastor/Föreståndare
Område/ort: Ljungby

Pastor/Föreståndare till Betelkyrkan i Ljungby

Om oss

Ljungby är en medelstor stad med ca 15 000 invånare i centralorten, där Betelkyrkan är en välkänd EFK-församling med ca 190 matrikelförda medlemmar. Kyrkan ligger centralt i stan och vi når alla åldrar och flera nationaliteter med vårt arbete. Vi har en bred verksamhet med ideella krafter som du kommer vara en del av.

Om dig

Vi söker dig som brinner för Gud och församlingen och är en inspirerande person som gillar att knyta kontakter. Du har förmåga att se människor och vill jobba för att inspirera till delaktighet. Du kommer att fungera som föreståndare och arbeta tillsammans med vår barn- och ungdomspastor.

Tjänsten

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med början i en provanställning på 6 månader. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare pastorstjänst men kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänstens inriktning kommer att utformas tillsammans med dig.

Ansökan

Du ansöker genom att skicka in ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker tjänsten till rekrytering@betelkyrkan.net

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan.

Vid frågor kontakta Ingamaj Qvarfordt - ingamajandersson56@gmail.com mobil 0704396700 eller Mikael Salomonsson - mikael.salomonsson@gmail.com mobil 0702413430.