Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Hagakyrkan
Tjänstegrad: 100%

Titel: Ungdomsledare/ungdomspastor
Område/ort: Habo

Är det du som kommer att leda ungdomsverksamheten i Hagakyrkan i Habo?

Om oss

Vi är en församling som drömmer om att vara till betydelse för vårt samhälle. I församlingen uttrycks en tydlig vilja att satsa på de som är unga. Vi har nyligen gjort ett omtag i hur vi bedriver ungdomsarbete. Vi vill se en ny typ av varierad verksamhet som möter unga människor, är relevant för att unga ska lära känna Jesus, växa i tron och utveckla en glädjefylld gemenskap i församlingen. Hagakyrkan bildades 2019 av två EFK-församlingar som funnits länge i Habo. Församlingen är alltså både ny och gammal på samma gång. Vi ser med spänning på vad som ligger framför oss och gläds åt att vara en församling i tillväxt. Vi vill vara en kyrka med ett tydligt fokus på Jesus. Vi vill vara en församling för och med alla generationer och bygga en församling som möter vårt samhälle med hopp.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett hjärta för unga människor. En stor del av uppgiften kommer att handla om ledarskap och samarbete. I det ligger att skapa och vårda relationer, att leda ungdomar och att leda ledarna. Du kommer att ha en övergripande roll i hur vi tillsammans planerar och genomför vår vision för ungdomarna. För att kunna genomföra det, kommer det vara viktigt att du tar ett ansvar för att planera och strukturera ungdomsarbetet. Du kommer att ingå i ett team som består av fyra anställda. Vi tar stor hänsyn till personliga egenskaper och lämplighet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon bibelskola bakom dig. Vi tror det är värdefullt med erfarenhet av att vara ledare i någon form. Du känner dig trygg med den teologi och trosuppfattning som EFK står för.

Anställning och ansökan

Tillsvidareanställning med tillträde 2022-08-01 eller enligt överenskommelse. Inför anställning kommer vi be om att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Välkommen att skicka din ansökan innehållande personligt brev, cv och referenser till rekrytering@hagakyrkanhabo.se. Vi hanterar ansökningarna löpande, så skicka gärna ansökan direkt. Sista dag för ansökan är 2022-04-21.

Vid frågor hör av dig till:

Mårten Ärlig (ordförande), 0763 38 44 85, marten@hagakyrkanhabo.se
Peter Bernhardsson (föreståndare), 0727 41 15 11, peter@hagakyrkanhabo.se. https://hagakyrkanhabo.se Länk till annan webbplats.

Vi ingår i arbetsgivaralliansen och tillämpar individuell lönesättning. Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag och försäljare.