Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Lundhagskyrkan
Tjänstegrad: 1-2 tjänster om 20-100 %

Titel: Barn- och ungdomspastor/ungdomsledare
Område/ort: Hovsta, Örebro

Barn- och ungdomspastor/ ungdomsledare, Lundhagskyrkan, Örebro

Lundhagskyrkan (EFK) söker barn- och ungdomspastor/ungdomsledare (en heltid eller två deltider varav 50 % är vikariat) för att arbeta hos oss med inriktning på barn och ungdom.

Vi finns i Hovsta, en stadsdel i norra Örebro där många barnfamiljer väljer att bo, och har ett rikt barn- och ungdomsarbete med många ungdomar utan tidigare erfarenhet av kyrka och kristen tro. Församlingen har många engagerade medlemmar. Vår vision är att möta människors behov, göra Jesus Kristus känd och växa i lärjungaskap. Vi söker dig som vill hjälpa oss att göra det ännu mer.

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för att barn och unga ska få lära känna Jesus. Du kommer att finnas med som ledare i vår barn- och ungdomsverksamhet. Du kommer att ha en övergripande roll i att driva vårt arbete framåt. Det tror vi att du kommer att göra genom att vara en god förebild, stötta och utbilda ledare samt leva nära ungdomarna. Du kommer att vara delaktig i gudstjänster för alla åldrar. Detta sker i nära samarbete med övriga anställda och ledare i församlingen.

Vi ser gärna att du har någon bibelskola eller en teologisk utbildning bakom dig. Erfarenhet av ledarskap i församling är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt

Mer information om oss finns på lundhagskyrkan.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Du är också välkommen att kontakta oss:

Jan-Gunnar Wahlén, pastor
jan-gunnar@lundhagskyrkan.se
070-261 58 60

Sara Morin, ordförande barn & ungdom
070-211 63 80

Billy Blaeser, församlingsledare och aktiv i ungdomsarbetet
070-965 75 17

Ansökan

Skicka din ansökan till: ansokan@lundhagskyrkan.se
Vi behandlar ansökningar löpande.

Tillträde efter överenskommelse.

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen