Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Betaniakyrkan
Tjänstegrad: Ungdomsledare

Titel: Ungdomsledare
Område/ort: Tollarp

Ungdomsledare sökes

Är du en person som brinner för barn och unga? Längtar du efter en församling där det finns möjligheter att tänka nytt och vara kreativ i ditt arbete? Uppskattar du den mindre gemenskapen och att skapa kontakter med människor både i kyrkan och runt om? Då är du den vi söker!

Betaniakyrkan i Tollarp söker nu en ungdomsledare. I församlingen finns det en etablerad ungdomshemgrupp med ett tiotal ungdomar, vissa från kyrkan och vissa utan kyrklig bakgrund. Det finns även söndagsskola (Kids) de flesta söndagarna där ungdomsledaren har ett övergripande ansvar för planering tillsammans med övriga ledare.

Som ungdomsledare önskar vi att du inte enbart går in i den verksamhet som redan finns utan finns med och utvecklar arbetet med barn och unga i församlingen. Det finns goda möjligheter att testa på ny verksamhet och låta kreativiteten flöda. Vi söker en person som delar församlingens tro, gemenskap och hjärta för människor, och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av att leda grupper i församling samt om du gått bibelskola.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20%. Betaniakyrkan är en församling med ca 40 medlemmar och ett stort antal barn och ungdomar. Församlingen är ansluten till Evangeliska Frikyrkan (EFK) och har funnits i ca 160 år. Betaniakyrkan är en levande församling med stort engagemang för människor i och utanför kyrkan. Vårt motto är att vara en kyrka för hela livet.

Församlingen har en pastor anställd på 50% som ungdomsledaren arbetar i team med. I församlingen har vi ett brett kontaktnät till olika arbetsgivare runt om i trakten och hjälper gärna till att hitta arbete att kombinera med en församlingsanställning.

Skicka ditt CV och personliga brev till Martin Tengblad på martin.tengblad@furuboda.se. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde 15 augusti eller enligt överenskommelse. Kontaktpersoner: Martin Tengblad, martin.tengblad@furuboda.se, 070-531 05 69 Erica Bäck, pastor 076-877 90 98