Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Mellringekyrkan
Tjänstegrad: 50%

Titel: Koordinator (barn) och Administratör
Område/ort: Örebro

Koordinator för barnverksamhet samt en administratör

Om oss

Mellringekyrkan är en församling på väster i Örebro. Vi har en vision att vara en församling av liv och kraft som förändrar världen genom att forma människor till lärjungar. Vi är en varm och välkomnade gemenskap bestående av cirka 200 människor i alla åldrar och vi är välsignade med ett stort antal barn och tonåringar. Församlingen har en föreståndare och en ungdomspastor anställda. Vi har nu ett behov av både en sammanhållande kraft i församlingens arbete med barn och av att kunna avlasta våra pastorer med återkommande administrativa uppgifter.

Vi söker därför dig som skulle vilja arbeta i vår församling som

Koordinator för barnverksamheten på 30%

Koordinatorns främsta uppgift är att:

  • samverka med församlingens ideella ledare i utformningen och genomförandet av arbetet med barn i åldern 3–12 år. I dagsläget innefattar det söndagsskola, en mitt i veckan-grupp för mellanstadiebarn och läger.
  • vara en ambassadör för församlingens arbete med barn, både i gudstjänstsammanhang och på sociala medier

Administratör 20 %

Administratörens uppgifter är att:

  • ansvara för informationsflödet i församlingen, via t.ex. mejlutskick, uppdateringar i sociala medier, publicering av programblad och uppdatering av hemsidan.
  • ansvara för traditionella kansliuppgifter, såsom ingående och utgående post, medlemsregister, lokalbokningar, arkivering av dokument, uppdatering av listor och kontaktperson för leverantörer och samarbetsorganisationer.

Då rollerna inom tjänsten är skiljer sig åt kan tjänsten kan innehas av en person eller delas mellan två personer.

Om dig

Vi söker dig som älskar barn och som vill skapa en gemenskap i församlingen där barnens tro kan få växa. Vi söker dig som är ordningsam och strukturerad och som ser vikten av att ha ordning och reda. Vill du veta mer om tjänsten eller vill veta mer om församlingen hör gärna av dig till: Joel Sjöberg, församlingens ordförande: Joel@sjobergsforlag.se