Typ av tjänst: Närstående organisation
Arbetsgivare: Bosarps läger- och kursgård
Tjänstegrad: 50-75%

Titel: Gårdsföreståndare
Område/ort: Linderöd

Gårdsföreståndare till Bosarps läger- och kursgård

Bosarps Läger- och kursgård, i hjärtat av Skåne, söker nu gårdsföreståndare! På Bosarp arrangeras en stor blandning av olika evenemang med allt från retreater och internat till konfirmandläger och privata fester. Vi anordnar själva flera barn- och ungdomsläger under året och håller nu på att utveckla den egna verksamheten med flera olika evenemang. Vill du vara med på den resan? Sök då tjänsten som gårdsföreståndare!

Om tjänsten

Gårdsföreståndaren är ansiktet utåt gentemot gårdens gäster och vi söker därför dig som är serviceinriktad och tycker om kundbemötande. I arbetet ingår framför allt att ansvara för kundkontakt och bokningar, för- och efterarbete i samband med gårdens uthyrningsverksamhet samt arbetsledning av timanställd personal. Tjänsten innebär en hel del eget ansvar men också stor frihet i att själv få utforma sin arbetsvecka och arbetsuppgifter. Du ska dela gårdens grundläggande värderingar och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande men inget krav att du har erfarenhet av anställning och/eller arbetsledning på konferensanläggning sedan tidigare, antingen i kök eller som servicepersonal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-75% beroende på intresse och kompetens och utformas i samråd med styrelsen. Arbetet utgår från lägergården med adressen Sjörupsvägen 212-42, 298 94, Linderöd men kan i vissa delar bedrivas på distans. Arbetstiden kan komma att vara något ojämnt fördelad över året beroende på uthyrningsverksamheten med högsäsong från april till september. På gården arbetar också vår verksamhetsledare, som du kommer att ha ett nära samarbete med, och flera timanställda.

Om gården

Bosarp Läger- och Kursgård är en kristen, ideell förening som, genom vår verksamhet på gården, syftar till att arrangera barn- och ungdomssamlingar samt barnläger. Gården ska verka för nysvenskars integration i samhället och uppmuntra den kristna tron i alla dess former. Föreningen ska även förvalta Bosarps läger- och kursgård på Linderödsåsen i Skåne. Föreningen är ej samfundsbunden och har sju medlemsförsamlingar över hela Skåne och ett antal enskilda medlemmar. I dagsläget bedriver vi uthyrningsverksamhet av gården och egen verksamhet i form av läger för barn och unga. Den interna verksamheten är under utveckling. Vi är anslutna till Arbetsgivaralliansen och har genom dem kollektivavtal.

Kontakt och ansökan

Skicka ditt CV samt personligt brev, eller frågor om tjänsten, till:

Therese Holst, ordförande
therese@bosarp.se

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde från början av november 2022 eller enligt överenskommelse.