Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Betelförsamlingen i Djursdala
Tjänstegrad: 50%

Titel: Pastor/föreståndare
Område/ort: Djursdala

Pastor/föreståndare till Betelförsamlingen i Djursdala

Vill du bo och verka med oss i natursköna och attraktiva Djursdala? Betel är en liten församling, som vill leva nära Gud och varandra i bygden, för bygden.

Församlingen

Vi är en etablerad EFK-församling med ca 50 medlemmar, som längtar efter att få vara en kyrka mitt i bygden. Verksamheten bedrivs genom regelbundna gudstjänster, hemgrupper, barn- och ungdomsarbete. Detta till stor del gemensamt med våra grannförsamlingar.

Djursdala

I nordöstra Småland bland dalar och sjöar ligger vårt vackra Djursdala. En levande landsbygd med flera byar. Här hittar du skola (åk F-6), förskola och ett aktivt föreningsliv. Läs mer om Djursdala på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Centralorten i kommunen är Vimmerby. Turism och industri är två stora näringsgrenar.

Om tjänsten

Som anställd förväntas du ha det yttersta andliga ansvaret genom undervisning och församlingsvård. Du kommer att arbeta tillsammans med församlingsledare och styrelse. Det finns ett nära och regelbundet kollegialt samarbete i närområdet. Vi ser gärna att du leder oss in i ett mer utåtriktat och missionellt liv.

Din personliga utveckling och fortbildning genom medarbetarträffar, kurser och liknande är viktig för oss. Vi är öppna för att dina förmågor och gåvor får påverka arbetsbeskrivningen. Körkort och bil är en förutsättning.

Tjänstegrad

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50 %.

Kontakt och ansökan

Sista ansökningsdag är den 15 januari 2023. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till ordforande@beteldjursdala.se

Har du frågor om tjänsten?

Välkommen att kontakta:
Monica Hallingfors, ordförande
076-036 75 35