Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 15 %

Titel: Lokalvårdare
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan söker lokalvårdare

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 285 samarbetande församlingar som tillsammans har cirka 33 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 medarbetare och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa, Mellanöstern och Nordafrika samt Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

Lokalvårdare 15 %

Arbetsuppgifter

Rengöring av samtliga lokaler på Sverigekontoret som omfattar kontorsrum, sammanträdesrum kök, wc samt trapphus. Rengöring sker huvudsakligen via dammtorkning, golvmoppning och viss dammsugning. Dessutom i kök rengöring av diskbänk, kakel, spis mm och i wc rengöring av sanitära enheter och speglar.

Förläggning av arbetstiden kan diskuteras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 15 %, 6 timmar/vecka, med tillträde i oktober enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor. Vi vill att du delar EFKs tro och värderingar.

Meriterande

  • Erfarenhet och utbildning inom lokalvård
  • Att du kan tänka dig tjänsten över en längre tid

Passar den här tjänsten dig?

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 25 september 2022 till rekrytering@efk.se. Märk din ansökan med ”Lokalvård”.

Frågor gällande:

  • tjänstens innehåll och rekryteringsprocess, Lisa Örnéus, chef för Resursavdelningen med särskilt HR-ansvar, lisa.orneus@efk.se, 073-709 00 65
  • facklig representant Vision, Rune Jonsson, rune.jonsson@efk.se, 070-291 07 93.