Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Mariestads baptistförsamling/Korskyrkan
Tjänstegrad: 50-75 %

Titel: Ungdomsledare/ungdomspastor
Område/ort: Mariestad

Korskyrkan Mariestad söker ungdomsledare/ungdomspastor

Om oss

Vi är ett skönt gäng tonåringar och tweenies som gärna hänger i Korskyrkan i Mariestad på fredagar, som spelar spel, fikar, och försöker lära känna Gud. Vi har även gemensamma ungdomssamlingar och aktiviteter tillsammans med andra församlingar. I kyrkan finns det dessutom ett gäng yngre barn, familjer, mitt i livet-människor och glada pensionärer. En öppen gemenskap dit man ska få komma som man är, särskilt om man är nyfiken på Gud.

Om dig

Du är en glad och framåt person som gillar att lära känna nya människor och längtar särskilt efter att få se unga växa i sin tro på Gud. Vi tror att du har gått bibelskola, att du har viss erfarenhet som ledare för barn och ungdomar, samt att du vill hitta en plats där du också själv får växa som kristen och ledare. Vi tror även att du gärna vill vara en sammanhållande länk i planeringen av vår barn- och ungdomsverksamhet. En person som ser behov och har ett naturligt driv. Vår nuvarande barn- och ungdomsledare Emrik tar ett nytt steg i livet och slutar hos oss efter jul. Därför söker vi en ny ungdomsledare – det kanske är du?

Kontakt och ansökan

Du kan läsa mer om oss på www.korskyrkanmariestad.se Länk till annan webbplats., och du är också välkommen att ringa vår ordförande Ruth-Marie Sörensson, tel. 076-024 04 12 för mer info om tjänsten, eller vår pastor Otto Ernvik, tel. 070-797 22 40, alternativt Caroline Jernevad kontaktperson för rekryteringsgruppen, tel. 070-918 89 52. Eller mejla oss på info@korskyrkanmariestad.se.

Tjänstgöringsgraden är på 50–75%.

Välkommen att höra av dig!

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen