Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Hagakyrkan Habo
Tjänstegrad: 100 %

Titel: Ungdomsledare
Område/ort: Habo

Är det du som kommer att leda ungdomsverksamheten i Hagakyrkan?

Vi är en församling som drömmer om att vara till betydelse för vårt samhälle. I församlingen uttrycks en tydlig vilja att satsa på de som är unga. Vi vill se en ny typ av varierad verksamhet som möter unga människor, är relevant för att unga ska lära känna Jesus, växa i tron och utveckla en glädjefylld gemenskap i församlingen. Hagakyrkan bildades 2019 av två EFK-församlingar som funnits länge i Habo. Församlingen är alltså både ny och gammal på samma gång. Vi ser med spänning på vad som ligger framför oss och gläds åt att vara en församling i tillväxt. Vi vill vara en kyrka med ett tydligt fokus på Jesus. Vi vill vara en församling för och med alla generationer och bygga en församling som möter vårt samhälle med hopp.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett hjärta för unga människor. En stor del av uppgiften kommer att handla om ledarskap och samarbete. I det ligger att skapa och vårda relationer, att leda ungdomar och att leda ledarna. Du kommer att ha en övergripande roll i hur vi tillsammans planerar och genomför vår vision för ungdomarna. För att kunna genomföra det, kommer det vara viktigt att du tar ett ansvar för att planera, strukturera och genomföra ungdomsarbetet. Du kommer att ingå i ett team som består av flera anställda. Vi har en ungdomspastor sedan januari på 30%, som du kommer att jobba nära i planering och genomförande, men också nära övrig personal. Vi tar stor hänsyn till personliga egenskaper och lämplighet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon bibelskola bakom dig. Vi tror det är värdefullt med erfarenhet av att vara ledare i någon form. Du känner dig trygg med den teologi och trosuppfattning som EFK står för.

Anställning

Tillsvidareanställning med tillträde 1 augusti 2023 eller enligt överenskommelse (gärna så snart som möjligt). Inför anställning kommer vi be om att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan innehållande personligt brev, CV och referenser till oss via mejl. Vi hanterar ansökningarna löpande, så skicka gärna ansökan direkt. Sista dag för ansökan är 31 maj 2023.

Kontakt

Vid frågor, hör av dig till oss!

Peter Bernhardsson, föreståndare
072-741 15 11
Mejla Peter

Läs mer på Hagakyrkans hemsida Länk till annan webbplats.

Vi ingår i arbetsgivaralliansen och tillämpar individuell lönesättning. Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag och försäljare.

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen