Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 30-50%

Titel: Vaktmästare
Område/ort: Torpområdet/Götabro kursgård

Evangeliska Frikyrkan söker Vaktmästare

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 285 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 33 000 medlemmar. Organisationen har cirka 85 medarbetare och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa, Mellanöstern och Nordafrika samt Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

Vaktmästare 30-50%

Vi vill förstärka vår bemanning på vaktmästarsidan och söker därför en deltidsvaktmästare till Torpområdet/Götabro kursgård utanför Örebro. Du kommer att ha ett delat uppdrag tillsammans med vår heltidsanställda vaktmästare på Torp/Götabro och ha ett nära samarbete med vaktmästaren på Sverigekontoret inne i Örebro samt med personer som engagerar sig ideellt för området. Du kommer även ha ett nära samarbete med personalen vid Götabro Bibelskola.
Arbetet planeras tillsammans med EFK´s fastighetsförvaltare som har ett deltidsuppdrag samt chef för Resursavdelningen som också kommer att vara din närmaste chef.
Syftet med våra fastigheter är att de ska vara en resurs för EFKs verksamheter utifrån dagens och morgondagens behov.
I ditt uppdrag ansvarar du för fastighetsskötsel, reparation och underhåll, park och trädgård samt sedvanliga vaktmästaruppgifter på Torps egendom och Götabro Kursgård. Du är även med i planering och genomförande av konferenser i samarbete med projektledare.
I uppdraget ingår att vara tillgänglig för hastiga behov som uppkommer på fastigheten, ansvaret delas med vaktmästarkollegan.

Vem vi söker?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom fastighet, bygg eller maskinteknik, alternativt erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga.
Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt och är lösningsfokuserad. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya omständigheter och ta egna initiativ. Du har god erfarenhet av fastighetsskötsel eller motsvarande, klarar av att göra enklare reparationer på fordon och andra maskiner samt trivs med att leda ideella och är serviceinriktad mot våra hyresgäster. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse att handleda människor som är på arbetsträning.
Tjänsten kräver att du har B-körkort och god erfarenhet av att köra traktor och lastmaskin. Erfarenhet av projektledning är meriterande lika så om du har erfarenhet av att arbeta med maskinskötsel, inom bygg och värmesystem. Kunskap om oss som rörelse är meriterande. Vi vill att du delar EFK:s tro och värderingar.

Anställningen är en tillsvidareanställning och inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer i första hand att vara placerad på Torp/Götabro området. Tillträde enligt överenskommelse. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete, kunniga kollegor och en uppskattad arbetsgemenskap.

Önskat tillträde: Augusti 2023

Passar den här tjänsten dig?
Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 28 maj till oss här! Märk din ansökan med ”Vaktmästare”. Intervjuer planeras till vecka 23 och 24.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag svarar gärna på frågor om tjänstens innehåll!

Anders Örneus
Fastighetsförvaltare 40 %

070-390 22 36

Mejla mig!

Kontakta mig vid frågor om anställningsvillkor!

Lisa Örneus
Chef för Resursavdelningen

073-709 00 65

Mejla mig!

Jag är facklig representant Vision

Sylvia Roxenmyr
Reception och gåvoregistrering 90 %
019-16 76 00

Mejla mig!