Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Bergslagskyrkan Nora
Tjänstegrad: 100%

Titel: Föreståndare och ungdomsledare
Område/ort: Nora

Bergslagskyrkan Nora söker föreståndare och ungdomsledare

Nora

Nora i norra Örebro län kallas Bergslagens pärla och är genom sina pittoreska och kulturella värden en sommarturiststad. Den bofasta befolkningen har hög medelålder, likaså vår församling på ca 100 medlemmar. Men här finns också unga familjer med aktiva och hängivna ungdomar och barn.

Bergslagskyrkan

Med Jesus i centrum vill vi vara en varm och öppen gemenskap. Vi söker genom vår gemenskap göra Jesus mer känd, trodd och efterföljd.

Vi önskar

Församlingen Bergslagskyrkan i Nora vill utvecklas. Vi vill nå ut i samhället med evangelium, vi vill leva i gemenskap, vi vill växa och fungera i våra gåvor, lära oss mer och försöka vara ett ljus i mörkret.

Vi behöver

En pastor och en ungdomsledare som leder oss vidare in i de planer som Gud har för Nora och människorna här.

Vi erbjuder

En tjänst på 100%. Den kan antingen fördelas mellan föreståndare och ungdomsledare eller vara heltid för en pastor. Du som söker pastorstjänsten får gärna ha teologisk utbildning, men erfarenhet och social kompetens räknas självklart som meriter.

Församlingen är dubbelansluten till Pingst FFS och EFK.

Bergslagskyrkan driver en populär second hand-butik, Gåvan (gavannora.se Länk till annan webbplats.). Den ger stora möjligheter att nå ut, skapa kontakter och påverka samhället.

Har du/ni en kallelse från Herren? Låt oss få höra!

Välkommen till oss!

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.