Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Falkenbergs frikyrkoförsamling Tullbrokyrkan
Tjänstegrad: 75-100%

Titel: Barn och ungdomsledare
Område/ort: Falkenberg

Falkenbergs frikyrkoförsamling Tullbrokyrkan söker barn och ungdomsledare

Om tjänsten

Falkenbergs frikyrkoförsamling Tullbrokyrkan söker barn och ungdomsledare. Tullbrokyrkan är en kyrka som är kopplad både till Equmeniakyrkan och EFK. Kyrkan ligger i centrala Falkenberg på västkusten. De verksamheter som vi har just nu är:

  • Youth: ungdomsgrupp från 13 år.
  • Hemgrupp för ungdomar
  • Betweens: mellanstadiegrupp åk 4-6
  • Barnkyrka på söndagar från 4 år.

I arbetet som ungdomsledare i Tullbrokyrkan ingår det att planera och delta i barn och ungdomssamlingar, hemgrupp för ungdomar och läger m.m. Men det finns stort utrymme för egna initiativ och idéer. Vi vill utforma tjänsten utifrån vad du är intresserad av och vad du vill ha för fokus på ditt ledarskap.

Om dig

Vi vill att du som söker har en personlig tro på Jesus vill vara med att utveckla vårt arbete bland barn och unga i Falkenberg.

Läs gärna mer om vår församling Länk till annan webbplats.

För frågor om tjänsten hör av dig till Församlingens ordforande eller ungdomsledare. Skicka in din ansökan till ordforande senast 31 maj 2024. Skriv gärna och berätta lite om dig själv och vem du är. Intervjuer kommer att ske löpande.

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.