Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 50-75 %

Titel: IT-samordnare
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan söker IT-samordnare

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 270 samarbetande församlingar som tillsammans har cirka 31 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 medarbetare och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa, Mellanöstern och Nordafrika samt Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

IT-samordnare 50-75 %

Evangeliska Frikyrkan (EFK) söker en IT-samordnare till Sverigekontoret i Örebro. Som IT-samordnare kommer du vara del av Resursavdelningen som har i uppdrag att stödja och utveckla organisationen inom områdena ekonomi- och personal, kontorsservice, IT och fastighet, att för att möjliggöra för EFKs kärnverksamhet att nå sina mål.

Ditt uppdrag kommer vara att ansvara för koordineringen av EFKs digitala satsningar i sin helhet. Du kommer ansvara för att både förnya, utveckla och underhålla vår infrastruktur när det gäller IT och telefoni och leda oss i det pågående arbetet för ökad digitalisering. Tillsammans med chef för resursavdelningen ansvarar du för upphandlingar inom IT och teknik. Du har relation och kontakt med vår externa IT-leverantör och har överblick över våra supportärenden samt kvalitetssäkrar att personalen har den utrustning som beställs.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom IT eller dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har ett eget driv och förmåga att driva processer från idé till färdigt resultat och du söker nya lösningar utifrån verksamhetens behov. Tjänsten ställer krav på både din sociala och pedagogiska förmåga då du förväntas ha relationer både internt och externt.

I rollen som IT-samordnare är det meriterande med erfarenhet av strategiarbete och projektledning av IT-utveckling. Lika så är det meriterande att ha haft systemansvar och arbetat med systemintegration av IT-applikationer.

Kunskap om oss som rörelse är meriterande. Vi vill att du delar EFKs tro och värderingar.

Anställningen är en tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att vara placerad på Sverigekontoret i Örebro. Tillträde i augusti, eller enligt överenskommelse. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor.

Ansök senast 23 juni. Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering-mejlen.

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Kontakta mig om du har frågor om tjänstens innehåll!

Lisa Örneus
Chef för Resursavdelningen

073-709 00 65

Mejla mig!

Kontakta mig som facklig representant på Vision!

Sylvia Roxenmyr
Reception och gåvoregistrering 90 %
019-16 76 00

Mejla mig!