EFK-unggivare

Världen blir faktiskt långsamt bättre på många sätt. Men fattigdom och orättvisor löser sig inte av sig själva. Vill du vara en del av lösningen? Vi tror att unga vill vara med och hjälpa unga i världen. Bli en EFK-unggivare!

Vad är EFK-unggivare?
Genom EFK-unggivare får utsatta människor över hela världen ett bättre liv. Barns rättigheter stärks, människor får chansen till livslång försörjning och människohandel bekämpas. Dessutom grundas församlingar och människor får möta Jesus. Vill du vara med och förändra världen tillsammans med oss?

Hur funkar det?
När du väljer att bli EFK-unggivare skänker du varje månad en summa pengar till vårt internationella arbete inom Evangeliska Frikyrkan. Det lägsta månadsbeloppet du kan skänka är 60 kronor, vilket motsvarar två kronor om dagen! Pengarna dras via autogiro vilket du kan säga upp när du vill via din bank eller om du kontaktar oss direkt. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.

Vad får jag? Vinn en resa!
Om du är en av dem som väljer att bli EFK-unggivare under ÄRA19 så har du chansen att vinna
en resa för två till Athen och besöka EFKs arbete på plats. Vinnaren presenteras på Instagram
@evangeliskafrikyrkanlänk till annan webbplats den 10 september!

Eftersom vi fått höra från flera håll att tekniken har strulat så att det inte gått att signa. Av det skälet förlänger vi nu deadline lite: Anmäl dig som EFK-unggivare SENAST 9 SEPTEMBER så drar vi en vinnare bland er då. Skulle det fortfarande strula med anmälan, ring oss på 019-167600 så hjälper vi dig! Varmt välkommen att vara med och göra skillnad!

I Athen kommer du mötas av missionärer från EFK som visar arbetet och ni tillsammans gör besök hos olika lokala parners. Du kommer mötas av fantastiska historier och vittnesbörd! Bl.a. ett företaget som arbetar mot människohandel. Nu 2019 startar ett nytt projekt för de mest utsatta områdena i Athen, genom ett community center. Missbrukare, flyktingar och andra utsatta människor får där hjälp.

Du kommer att vara på plats i Athen fyra-fem dagar och får ta med dig en vän. Är du under 18 år behöver du resa med en vuxen person som kan ta ansvar för dig. Datum när resan utförs bestäms i samråd med vinnaren.