Torps campingbokning öppnar 10 mars

Se filmen som visar information om tonårscampingen med mera!

På söndag den 10 mars klockan 19:00 öppnas äntligen campingbokningen! I vanlig ordning så kan man boka bra platser mot att göra volontärinsats under torpveckan. Nytt för i år är att varje campingbokning även får ett wifi-inloggning för veckan. Alltså en per husvagnsplats. Vill du ha ytterligare så går det att inhandla i Torpreceptionen.

Torpkonferensen har en stor camping där alla får plats. Däremot är elplatserna begränsade. Det gör att många vill boka i förväg. Även placeringen på campingen kan vara viktig och därför kan du förboka en speciellt plats på campingen.

Volontärcamping

De speciella volontärplatserna är på område 4 och 5. Ni som bokar här är otroligt viktiga för Torpkonferensen. Tack för att ni är så bra och ställer upp.

Tonårscamping

Notera även att område 9 är en tonårscamping och inte öppen för andra än de som är mellan 16-22 år. Blir området fullbokat så hänvisar vi till område 20 för dig som inte får plats på område 9

Övrig information

Den fysiska campingen öppnar kl. 09.00 lördagen den 15 juni och själva konferensen invigs måndag den 17 juni kl. 15.00 vid den nya husvagnsscenen. Det kommer givetvis i vanlig ordning finnas ett antal platser för funktionshindrade, och är du i behov av en sådan plats så skicka ett mail till info@efk.se så bokar vi in er på dessa.

Varmt välkomna!