Barnkonferensen

Vi vill att alla barn ska trivas på Torp! Därför finns det massor av spännande samlingar och aktiviteter under veckan. Vissa samlingar under veckan är särskilt riktade till er som familj att gå på tillsammans! På Barnkonferensen får vi tillsammans dyka in i Bibelns berättelser och se att vi är många som tror på Jesus och vill vara kompisar med honom. Vi kommer att prata, sjunga, leka och busa. Välkomna också att leka på Lekplatsen och vid Torp Arena. Kom ihåg att då ta en förälder med dig!

Se schemat för barnkonferensen i Torp-häftet, s.16-19Öppnas i nytt fönster.
Vill du vara med som CREWare? Lär mer här!Öppnas i nytt fönster.

Småbarnssång 0-3 år

Varje förmiddag sjunger vi barnsånger, rör oss till musik och spelar på rytminstrument. Här får du träffa andra föräldrar med barn och tillsammans gör vi det till en härlig upplevelse för konferensens minsta deltagare. Vi håller till på Stallets övervåning och där finns även möjlighet att köpa/värma barnmat.
Ansvariga: Frida Öberg & Ann-Sofie Wettéus

Kalas 4-8 år

På Kalas blir det berättelser från Bibeln, sång, bön och annat skoj! Såklart kommer även vår maskot Rävy till Kalas! Här är några av dem vi kommer möta under Kalas-mötena! Vi hälsar på hos Professor Jim som alltid pratar på rim och vi får besöka olika platser i Bibeln och träffa personer där. Häng med i sånger, drama och allt annat skoj som vi hittar på!
Ansvariga: Maria Furusand, Josefin Jacobsson,
Linda Sjöberg & Helena Hultman med team

Kliv rakt in i bibeln! Vi gör en resa med hjälp av vår fantasi och får möta kända bibelpersoner genom teater, bilder, ljud och rörelser.
Ansvarig: Lisa Eiderbrant

Schvung 9-11 år

Under förmiddagarna bjuder vi in till fartfyllda samlingar med mycket sång och musik. Det dyker upp figurer av alla möjliga slag, vi kommer att tävla och det blir uppträdanden från barnen i publiken. Herr Hibiskus tar oss med på spännande bibelberättelser, vi kommer att tala om Gud och livet. Dessutom ber vi förstås. Häng med på Schvung!
Ansvariga: Urban Hussmo & Jörgen Lithell

Schvung ACTION 9-11 år

Häng med på Schvung action! Fartfyllda lekar och aktiviteter! Det är bara att komma till samlingsplatsen när det börjar.
Ansvariga: Sebastian Furusand & Mattias Bokenblom med flera

Diggit 11-13 år

Känner du dig för gammal för barnmöten men för ung för Tonårsmötena? Välkommen till Diggit! Vi gör i år en nystart med ett lite nytt upplägg! Diggit kommer att innehålla bibelsnack, lekar, diskussioner, bön och samtal.
Ansvarig: Anna Klement med team

Barnteater

Frasses Allservice
På lördag eftermiddag blir det fest med Barnteatern ”Frasses Allservice”. Ensamhet är en
känsla vi alla känner igen - både små och stora. På Frasses Allservice är det inte bara Kluriga Clay som känner sig ensam. Möt Clay, Beda Bengtsson, journalist Kajsa Qvist och deras vänner när de gör viktiga upptäckter i Frasses gamla Bibel.
I rollerna: Anna Hansen, Erica Persson, Josef Norresjö,
Ulrika Carlsson och Susanne Olofsson
Husband under ledning av Jonas Ottosson

Familjeaktiviteter

Torsdag - söndag
Kl. 13:00 är det familjeaktiviteter på Arenan. Kom som familj och ha kul tillsammans med massa andra familjer!

Family.Fit

Torsdag och lördag
Family.Fit är ett koncept där träning, lek och rörelse kombineras med bibelläsning, samtal
och bön. Family.Fit anpassar ni enkelt efter era förutsättningar. Passet är för hela familjen. Ansvariga: Åsa & Thomas Björk

FamiljeKRIK

Fredag och söndag
Häng med på roliga lekar och pulshöjande aktiviteter! På fredagen kör vi Mästarnas Mästare och Bäst i Test. På söndagen så blir det MEGA-KALLEKAOS.

Föräldrapeppen

”Kristen familj i idrottsvärlden”
Åsa Björk och Mattias Ottestig delar sina erfarenheter om att vara kristen familj i idrottsvärlden. Hur gör man exempelvis när kyrkan krockar med match och träning? Åsa och Mattias har inga färdiga svar men delar med sig av erfarenheter, tankar samt utmanar till att tänka missionellt i de föreningar man är aktiv i.

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen